DAN ALEXA: MERGEM SĂ CÂȘTIGĂM LA CONSTANȚA

744 afişări
04 Sep 2015 - 2:17:00 PM
Distribuie:

Astăzi, la ProRapid, a avut loc conferința de presă ce precede partida cu Farul, de duminică, de la ora 19:00.

watermarked-_DSC6311

La ea au participat Dan Alexa, antrenorul Rapidului, Iulian Popa, mijlocașul echipei, și noua achiziție Davide Grassi, ocazie cu care acesta a fost prezentat oficial publicului.

DAN ALEXA: „Meciul cu Farul va fi dificil, însă plecăm cu un moral bun, jucătorii sunt motivați și vrem să obținem victoria, împotriva unei contracandidate la promovare. Grassi va fi un plus pentru noi, îl cunosc din campionatul Ciprului și cred că ne va ajuta mult. Are experiență, iar asta am observat-o jucând chiar împotriva lui.”
watermarked-_DSC6312

IULIAN POPA: „Mă bucur pentru începutul avut, a fost un debut fericit pentru mine, însă nu facem pariuri cine înscrie, cel mai important e să câștigăm, sa-i mulțumim pe suporteri și să promovăm.”
watermarked-_DSC6314

DAVIDE GRASSI: „Sunt fericit că am ajuns aici, Rapid este un club mare, cunoscut peste tot în lume, și vreau să pun umărul la promovare. Toată lumea m-a primit foarte bine, oamenii sunt prietenoși și asta e foarte important. Orașul încă nu am apucat să-l vizitez, dar am auzit numai lucruri bune despre București.”
watermarked-_DSC6322

Galerie foto/video