A VENIT ȘI RAPID TV

4059 afişări
28 Feb 2014 - 8:55:21 AM
Distribuie:

A VENIT ȘI RAPID TV!

rapid tv

Îmi era dor să scriu. Tare dor. Nu-mi imaginam că timpul poate deveni o problemă dacă mă întorc la Rapid. Nu-mi imaginam că în miez de noapte nu mai pot judeca lucid și să pun pe hârtie gânduri și trăiri reale din timpul zilei. Nu-mi imaginam să nu mai am timp noapteapentru Rapid, pentru că tot timpul zilei a fost dedicat Rapidului.

Nu stăm la văicăreală. Oricum, presa și, uneori chiar noi, ne împingem către o fațadă îngropabilă. Lucrurile sunt bune și nu sunt. Poate să fie bine și nu e. Cert este că balanța se înclină dintr-o parte în alta amețitor.

Sigur, Rapidul nu e salvat. Dar, Rapidul există prin ceea ce se realizează în fiecare zi. Și rapidiști există. Mulți, foarte mulți. Nu milionari în euro ca să preia pe piept cea mai frumoasă echipă din țara asta oropsită. Dar sunt rapidiști care fac lucruri frumoase, pe banii lor, pe munca lor, pe timpul și pe nervii lor, de dragul unui crez numit Rapid.

D-aia noi vom rămâne mai speciali, altfel decât ceilalți. Ne chinuim să rezolvăm o deplasare la 300 de kilometri, dar lansăm o televiziune! Rapid TV. Și un nou site.  De ce și cum? Ete că nu vrem să spunem. Rivalilor: invidiați-ne! Și copiați-ne cu toate că mirosiți a „indigou” ieșit din garanție.

Fraților, noi suntem Rapid! Venim 6.000 la un meci amical și continuăm să surprindem. Și ne vedem de drumul nostru.

Înainte! Mereu înainte!

Dragi rapidiști, închideți ochii și ascultați glasul roților de tren! Cât de frumos se aude!

LUCIAN IONESCU