Bilete FC RAPID – CS Universitatea Craiova

3896 afişări
12 Iul 2014 - 12:54:24 PM
Distribuie:

Biletele pentru partida de miercuri, 16 iulie, ora 18, din turul preliminar al Cupei Ligii dintre FC RAPID București si CS Universitatea Craiova s-au pus in vânzare în rețeaua Eventim.

image

Totodada, va anuntam ca programul casei de bilete amplasata in incinta Fanshop Rapid (Stadionul Giulesti) este urmatorul:

– luni, 14 iulie: 12:00 – 20:00,
– marti, 15 iulie: 12:00 – 20:00,
– miercuri, 16 iulie: 10:00 – 18:00.

Rezervări și detalii:
www.eventim.ro

Pentru a fi evitate momentele în care se produce aglomeraţie la casele de bilete, FC Rapid Bucuresti le recomandă celor interesaţi să folosească şi celelalte variante de achiziţionare a biletelor:

– online, pe aceasta pagina
– prin reţeaua magazinelor partenere Eventim:

CUM ITI CUMPERI BILET PRIN EVENTIM:

1. Online pe site-ul www.eventim.ro:
– poti alege sa platesti prin card, transfer bancar sau cash la ridicare – pentru comenzile cu cash la ridicare, biletele sunt rezervate pentru 72 ore. Daca biletele nu sunt ridicate in acest interval, rezervarea expira automat!
– optiunea de plata la ridicare si cea de transfer bancar NU vor mai fi disponibile in saptamana in care se desfasoara meciul. In aceasta perioada va ramane disponibila optiunea de plata prin card.
– ridicarea se poate face de la centrele Eventim dinBucuresti, Timisoara, Ploiesti sau Cluj.
Programul de lucru al centrelor Eventim din Bucuresti este diponibil aici.

2. Din magazinele partenere Eventim din toata tara. In magazine, biletele vor fi in permanenta disponibile, inclusiv in ziua meciului! Pentru achizitionarea biletelor din magazine NU este necesara rezervare!

Magazine partenere Eventim: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Carturesti si Humanitas