SUS ȘI LA POALELE SOCLULUI

1848 afişări
22 Apr 2014 - 2:25:16 PM
Distribuie:

FC Rapid București se arată dezamăgit de declarațiile fostului jucător Valentin Bădoi, atât la adresa clubului, cât și către unii coechipieri cu care a împărțit aceeași bancă în vestiar.

Orice jucător care a îmbrăcat tricoul Rapidului și-a câștigat locul în vitrina cu glorii ale fotbalului giuleștean. Dar, asta până în momentul în care numele clubului, sau ale altor jucători din istoria noastră sunt pronunțate cu venin.

Valentin Bădoi, orice statuie poate fi coborâtă de pe soclu. Este adevărat că ți-ai rupt picioarele timp de cinci ani pentru Rapid, dar nu uita că ai fost plătit pentru asta, la fel ca toți cei care și-au ales această meserie. Susții că ai fost înjurat, însă aceasta este o povară pe care și-o asumă orice persoană publică. Vendette pe rețele de socializare nu fac cinste unor bărbați adevărați.

Jucătorul Rapidului, Daniel Pancu nu îți va răspunde niciodată pe facebook. Căpitanul rapidist Daniel Pancu stă mândru pe un soclu vișiniu. Tu tocmai ai căzut de acolo, Valentin Bădoi!

Galerie foto/video