Baza Pro Rapid

Adresă club: Bd. Bucurestii Noi, nr. 170, Bucuresti
Tel: 0040-21-668.75.55
Fax: 0040-21-668.75.88
Adresă web: http://www.fcrapid.ro
Culori: alb-vișiniu

Situata la marginea orasului, pe malul Lacului Straulesti, departe de agitatia Bucurestiului, Baza Pro Rapid este locul ideal de refacere si antrenament.

Inaugurata la finele anului 1997, este cea mai moderna baza de pregatire din Romania.

1 2

A fost ridicata din temelii, aratand ca si in Romania se poate construi un complex la asemenea standarde. Este dotata cu trei terenuri de antrenament iluminate de o instalatie de nocturna.

34

Dispune, de asemenea, de un mini-hotel destinat sportivilor, restaurant si teren de agrement cu iesire catre Lacul Straulesti. Tot aici se afla si birourile conducerii, in aripa noua data in folosinta la mijlocul anului 2000.

56

Pentru mentinerea in cea mai buna forma a sportivilor, exista o sauna si sali de forta.

In fapt, este locul unde se desfasoara partea nevazuta de pregatire a performantelor clubului. Totusi, suporterii au si ei acces, periodic, atunci cand sunt anuntate antrenamente cu public.

78

Baza Pro-Rapid este situata pe Aleea Laminorului , la capatul Bd-ului Bucurestii Noi
Mijloace de transport [pentru statia Laromet]: Troleibuz 97 (intoarce la statia Clabucet); tramvaiele 20 si 31 (circula pe Bd. Ion Mihalache si Bucurestii Noi) , toate trei fac legatura cu statia de metrou 1 Mai ; autobuz 112 (dinspre Pipera si Floreasca). Din afara Bucurestiului puteti folosi liniile 304 si 460 (dinspre Buftea).