COMUNICAT

2335 afişări
04 Oct 2014 - 4:28:17 PM
Distribuie:

UPDATE
Poziția Președintelui FC Rapid, Nicolae Stanciu, vis a-vis de incidentul de la Chiajna.

image

Comunicat FC Rapid

Suntem alaturi de Wellington Carlos da Silva, victima a rasismului, asa cum am fost si noi in repetate randuri!
1. Suntem profund dezgustati de faptul ca la un meci al echipei noastre, un jucator de fotbal a fost victima unor atacuri rasiste. A fost un gest izolat, al unui singur spectator, un atac murder si las, petrecut pentru prima oara la un meci al Rapidului.

2. Intelegem foarte bine prin ce trece Wellington Carlos da Silva si suntem intru totul alaturi de el, pentru ca de foarte multe ori in ultimii ani, suporterii si jucatorii nostri au fost victimele scandarilor cu caracter rasist, pe diferite stadioane din Romania. Daca atunci ar fi fost luate masurile care se impuneau, probabil ca gestul regretabil de vineri seara nu s-ar fi produs.

3. Facem precizarea ca gestul condamnabil nu s-a produs in sectorul rezervat echipei oaspete pe stadionul clubului Concordia, astfel incat societatea FC Rapid nu poate fi facuta responsabila de acest gest si nici marea masa a suporterilor rapidisti. A fost un gest individual, iar autorul trebuie sa suporte rigorile legii.

4. Rugam institutiile statului si pe responsabilii clubului Concordia sa contribuie la identificarea cat mai rapida a autorului acestui gest reprobabil. Indiferent cine ar fi, odata identificat, va primi interdictie PE VIATA la toate meciurile organizate de FC Rapid.