COMUNICAT AL ADMINISTRATORULUI JUDICIAR

2329 afişări
29 Mai 2014 - 5:06:02 PM
Distribuie:

Aducem la cunostinta tuturor celor interesati ca, in considerarea importantei meciului pe care echipa Fotbal Club Rapid Bucuresti il va disputa la data de 31 mai 2014, antrenamentul echipei de vineri, 30 mai 2014 pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu nu va fi deschis publicului.

image

Stadionul Giulesti Valentin-Stanescu este inchiriat de catre Fotbal Club Rapid S.A. doar pe durata antrenamentului echipei, neavand dreptul de folosinta si dispozitie in afara acestei durate, cand stadionul este administratat de societatea C.S. Rapid SRL.
Orice eveniment in incinta arenei trebuie discutat si aprobat de catre conducerea C.S. Rapid impreuna cu care, cei interesati urmeaza sa discute si sa stabileasca conditiile de folosinta a stadionului si de securitate impuse de eveniment.
Fotbal Club Rapid S.A. nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice eveniment organizat/petrecut pe stadion in afara perioadei de inchiriere care, la data de 30 mai 2014 cuprinde strict durata antrenamentul echipei.
Echipa Fotbal Club Rapid Bucuresti nu isi poate asuma calitatea de gazda sau organizator al evenimentului DAR isi manifesta disponibilitatea de a participa ca invitat, dupa antrenament, la un eventual eveniment festiv organizat de fanii sai carora le multumeste pentru initiativa.