COMUNICAT DE PRESĂ: Nemulțumirile pot fi înțelese, violența, nu!

506 afişări
10 Oct 2015 - 7:41:43 PM
Distribuie:

 

image

Conducerea executivă a FC Rapid își exprimă dezaprobarea pentru modul în care câțiva suporteri s-au manifestat imediat după jocul cu Dacia Unirea Brăila, când au atacat mașina în care se aflau d-na Violeta Moraru și fiul acesteia.

Dacă putem accepta faptul că în rândul marii majorități a suporterilor există nemulțumiri reale față de perioada grea prin care trece clubul, manifestările brutale, violențele nu pot fi înțelese sub nicio formă! Niciodată forța brută nu poate prevala în fața argumentelor, a dialogului!

Și noi, staffurile administrativ și tehnic instalate relativ recent, am acceptat să ne implicăm în viața Rapidului tocmai pentru că ne-am dorit să punem umărul la readucerea clubului pe linia de plutire, pentru că suntem de conștienți de forța pe care o poate aduce mereu pătimașul public giuleștean și pentru că, împreună, refuzăm ideea că Rapid poate avea soarta nefericită a atâtor alte grupări de tradiție din fotbalul românesc!

Oricine poate avea supărări, frustrări sau antipatii, dar nu are dreptul de a încerca să-și impună cu forța un anumit punct de vedere. Nemulțumirile, dacă există, pot fi exprimate și în public, așa cum s-a mai întâmplat. Dar, chiar dacă s-au făcut și, poate, se mai fac greșeli, ideea de unitate, în aceste momente dificile, trebuie să fie linia de urmat, pentru toți cei implicați, mai mult sau mai puțin, în viața Rapidului!

 Președinte executiv

Ovidiu Burcă