COMUNICAT FC RAPID

593 afişări
29 Aug 2015 - 3:47:36 PM
Distribuie:

Conducerea FC Rapid își exprimă regretul pentru momentele neplăcute trăite de suporteri înaintea meciului de astăzi, cu CS Balotești, și își cere scuze în mod public pentru degringolada creată în operațiunea de eliberare a biletelor și abonamentelor! Frustrarea noastră este accentuată de faptul că îi considerăm pe admirabilii noștri suporteri unul dintre principalele noastre puncte de sprijin în misiunea asumată, de a duce Rapidul mai departe!
N-avem nici cea mai mică intenție de a înșira aici vreo listă, mai lungă sau mai scurtă, de justificări și scuze. Modul de gestionare a problemelor și parteneriatele noastre sunt, în fond, probleme interne ale clubului, cu care doar noi avem de luptat. Îi rugăm să înțeleagă doar că încercăm să repunem în funcțiune „motorul” unui angrenaj întreținut și condus, până de curând, într-un mod pe care n-are rost să-l comentăm acum. Iar poticnelile de genul celor de astăzi nu vor mai dura foarte mult, vă promitem!
Suntem pe deplin conștienți că Rapid n-ar însemna nimic fără sprijinul tribunelor, că nu putem izbândi decât împreună, conducere, staff tehnic, echipă și suporteri! Pe cei din urmă îi rugăm, deci, să ne accepte scuzele sincere și, dacă acceptă, mulțumirile pentru modul, deja inconfundabil, în care și-au purtat din nou echipa spre victorie!
Președinte executiv,
Ovidiu Burcă

11949487_10205270825871828_4350994575994018549_n