Dan Alexa: „treaba mea este să duc echipa pe primul loc”

601 afişări
18 Sep 2015 - 5:43:31 PM
Distribuie:

Dan Alexa a prefațat astăzi meciul cu Gloria Buzău, în cadrul conferinței de presă de la ProRapid, vorbind și despre situația actuală de la clubul giuleștean.

watermarked-_DSC6319

 

„Ne aşteaptă o deplasare dificilă la Buzău mai ales că avem şi precedentele Constanţa şi Berceni, în Cupă, unde nu am evoluat aşa cum am făcut-o acasă. Iar pentru noi asta e un minus. Gloria Buzău este o echipă cu experienţă la nivelul Ligii a II-a şi cu siguranţă va fi o atmosferă încărcată. Pentru noi e important să păstrăm lucrurile bune de la meciul de acasă cu Ceahlăul, adică să controlăm jocul. Trebuie să fim conştienţi că meciurile din deplasare în Liga a II-a nu sunt precum cele de acasă.

Problema noastră este omogenitatea. Dar atunci când vom pune lucrurile la punct vom deveni o echipă care va pierde foarte greu. Avem jucători de calitate, acum sunt cam 14-15 jucători pe 11 locuri. Am început să îi cunosc mai bine şi am încredere în ei. Trebuie să înţeleagă faptul că suntem Rapid şi suntem obligaţi să câştigăm fiecare meci, pentru că obiectivul este promovarea.

Cred că principalele contracandidate sunt Ceahlăul, Farul, Clinceniul, chiar dacă nu i-am văzut. Apoi Suceava este o echipă bună, mai ales în meciurile de acasă. În Liga a II-a echipele joacă bine acasă şi mai modest în deplasare. Aşa că cine reuşeşte să ducă o constanţă va avea câştig de cauză.

Legat de Embalo, el se antrenează în continuare separat de restul echipei. El şi-a cerut scuze, regretă ce s-a întâmplat, voi vedea de săptămâna viitoare ce vom face. Sigur se vor lua şi nişte măsuri pecuniare şi vom vedea.

Am înţeles că jucătorii sunt plătiţi la zi. Sigur că nimeni nu îşi doreşte intrarea în faliment. Dar treaba mea este să duc echipa pe primul loc..” a declarat antrenorul Rapidului .