DOMNULE PRUNEA, DIN IAȘI…!

3726 afişări
14 Apr 2014 - 8:41:07 PM
Distribuie:

Dumneata, ieșean get-beget, într-un buletin presărat cu semne de întrebare, ridici vocea la adresa unui brand la care ai aspirat întreaga viață, numit Rapid.

prunea

Sigur, nu vei ajunge niciodată în Giulești, decât ca oaspete nepoftit cerșind o cană cu apă numită promovare, aici, ca și în atâtea locuri în care ai vărsat câte o lacrimă otrăvită.

Domnule Prunea, îndrăznești să pui în propoziție aceste cuvinte: “dacă eram suporterul Rapidului…le săream în cap!” Așa este, ai sărit în cap. În realitate ai sărit cât un șnitzel în tigaie și apoi ai picat în cap, deși aveai și mâinile la dispoziție, în fața suedezului Andersson și ai îndoliat o țară întreagă care și acum îți urează numai de bine oriunde te arăți.

Iar ca dumneata să ai onoarea de a ajunge vreodată suporter al Rapidului…să fim serioși!

La fel, domnule Prunea, luat de avântul acelui salt ratat în trista noapte americană spui că “m-aș duce la domnul Moldovan și l-aș întreba…”. Ce să îl întrebi domnule Prunea? Că dumneata ești mai mult obișnuit să ceri decât să întrebi.
Noi, Rapidul acela care a pierdut la Galați ne vedem nevoiți să îți respectăm ultima propoziție cu valoare de porumbel de aur: “ Să vină DNA-ul!”

Suntem în totalitate de acord. Să vină DNA-ul!.
Dar ai grijă când sună la ușă, domnule Prunea!