E GREU LA CLUJ DAR NU AVEM ALTĂ VARIANTĂ DECÂT VICTORIA

1026 afişări
21 Mai 2015 - 8:20:20 PM
Distribuie:

Cristiano Bergodi îndeamnă la calm înaintea partidei cu CFR Cluj, chiar dacă Rapid vine după o înfrângere dureroasă acasă, 1-2, cu CS U Craiova.

Bergodi

“La Rapid nu este atmosferă tensionată, mergem înainte, fiindcă aşa este normal şi profesionist. Nu sunt supărat, pentru că, dacă aş fi aşa, le-aş inspira şi jucătorilor şi nu vreau asta. E foarte greu la Cluj să câştigăm, dar nu avem altă variantă decât să mergem la victorie”, a declarat Bergodi în conferinţa de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj care va avea loc sâmbătă, la 21:00.

 

Legat de lista indisponibililor pentru meciul de la Cluj-Napoca, Bergodi a dat o veste bună, în sensul că Săpunaru are mari şanse să înceapă din primul minut. “Josl este suspendat, în rest sunt indisponibilii pe care îi ştiţi. Borda, Martin şi Benson, care nu pot fi recuperaţi. Cristi Săpunaru cred că va fi teren din primul minut, îşi revine, chiar dacă s-a antrenat separat. Avem nevoie de el, este căpitanul nostru. Aşteptăm să vedem şi situaţia lui Meulens care este”, a încheiat antrenorul Rapidului.