Mesaje de la fani

Trimite-ne şi tu un mesaj prin formularul de contact şi poate aparea aici.

Clubul Rapid a lansat paginile oficiale de Twitter și Instagram, schimbându-și totodată și pagina oficială de Facebook.

rapid online

Mai jos, puteți accesa link-urile ce duc direct la noile canale de socializare ale clubului:

facebook.com/fotbalclubrapid

instagram.com/fcrapidoficial

twitter.com/fcrapidoficial

Îi așteptăm alături pe toți rapidiștii.

RAPID LANSEAZĂ NOILE PAGINI DE SOCIALIZARE, 14 Aug 2015

Foarte frumos noul site. Felicitari. Sper sa auzim numai de bine de Rapid si sper din tot sufletul ca la finalul acestui campionat sa vedem Rapidul inapoi in Liga 1. Sper ca atat Emil Dica dar si Daniel Niculae sa fie de acord sa revina la Rapid macar pana la vara, pt a ajuta decisiv Rapidul sa revina acolo unde ii este locul, adica in fruntea Ligii 1. Sa dea Dumnezeu sa reusiti sa rezolvati si problemele cu insolventa pt ca ar fi un dezastru sa dispara un brand ca Rapid Bucuresti si sa ramana in fotbal alte echipe mult mai mici. Nu sunt rapidist si nici bucuresteam macar, dar farmecul Rapid merita sa existe vesnic. Nu lasati Rapidul sa dispara. Avem nevoie de Rapid ca de aer.

Madalin Berdea, 02 Mar 2014

Hai ,Rapid!Bravo, Drăghia!

Gurău Adrian, 02 Mar 2014

Mult succes astazi la meciul de la Bacau si sa ne intoarcem cu cele trei puncte acasa, VTRANSMITE TRANSMITE UN RAPIDIST DIN 1965

Mircea Stoica, 02 Mar 2014

Bravo pt tot ce a-ti facut pt noi suporterii.

hondru mihai, 02 Mar 2014

fzr

Niculae florin alexandra, 02 Mar 2014

Buna ziua,
Noul site este foarte bine organizat si chiar e mai mare dragul sa navighezi pe el. Totusi, ar trebui sa adaugati la rubrica „Meciul Urmator” pe langa cele prezente si daca este televizat sau nu, in caz ca e televizat si canalul care-l transmite.
Multumesc mult pentru timpul acordat.
Hai RAPIDU!

Maier Paul, 28 Feb 2014

Felicitari.

Stoleru Geani Petru, 28 Feb 2014

Buna dimineata! O raza de soare imi incalzaste inima care de 56 de ani a trait doar la maxim alaturi de RAPID. Speranta nu m-a parasit niciodata nici cand, la 10 ani am trait la fata locului cea mai mare bucurie primul titlu, nici cand, de multe ori am patimit alaturi de echipa. Va felicit ca in cea mai grea perioada prin care trece echipa noastra, aratati prin fapte ca sunteti rapidisti adevarati. Va rog sa-mi permiteti sa va propun un sonaj, pentru a vedea cati suporteri avem, un vis mai vechi al meu.
O zi buna!

Gheorghe Alexandru, 28 Feb 2014

Salut, site-ul este de nota 10, felicitari pentru el si ca ne oferiti un site nou si frumos. As vrea sa va trimit si eu cateva wallpapere, pentru sectiunea de download, ar fi frumos sa contribuim si noi fanii cu ce avem iar voi sa faceti o selectie cu cele mai reusite si sa le puneti pe site. Daca as putea sa va trimit wallpaperele pe o adresa de mail care sa fie publica pe site ar fi perfect.
Merci.

Andrei Popa, 28 Feb 2014