Florin Marin e la Bucureşti, dar cu treabă, nu „fugit”

566 afişări
03 Aug 2015 - 1:05:18 PM
Distribuie:

 

image

 

Conducerea FC Rapid dezminte zvonurile referitoare la părăsirea (abandonarea) cantonamentului de către antrenorul Florin Marin, dorind să asigure opinia publică şi suporterii proprii că totul intră în categoria aşa-ziselor ştiri cu tentă de „senzaţional” forţat.

Plecarea de la Poiana Braşov a antrenorului principal, alături de preşedintele Ovidiu Burcă, a fost cauzată de finalizarea strategiei de transferuri din această perioadă. Discuţiile dintre antrenor, conducerea executivă şi patronat au fost derulate la Bucureşti, stabilindu-se priorităţile pentru întărirea lotului de jucători cu care va fi abordat noul sezon competiţional.

Dacă acceptăm faptul că, asemenea întregului nostru fotbal, şi la FC Rapid problemele sunt destule, ideea de a pune gaz peste foc şi de a transforma orice lucru banal în „senzaţional” nu mai intră în sfera normalului. Minima noastră solicitare este aceea de a verifica, în prealabil, asemenea zvonuri şi de a publica, în cele din urmă, subiecte care să reflecte, pe cât posibil, realitatea.

FC Rapid