Ganea: „Sa redevenim o echipa de temut!”

2728 afişări
29 Aug 2014 - 11:44:58 AM
Distribuie:

Antrenorul Ionel Ganea a sustinut o conferinta de presa la baza „Pro Rapid” in care a vorbit despre meciul de luni, de la Galati, cu Otelul, dar si despre alte subiecte.

10627759_10152366406992613_819929420_o

„Este clar ca galatenii vor face tot ce este posibil sa castige. Si inainte de partida cu Iasi au spus ca nu vor intra pe teren, dar au facut-o.”

„Nu exista probleme la noi in lot.Eu sunt cel care hotaraste cine face parte din lot. Dupa meciul de la Galati va fi pauza pentru ca joaca Nationala, iar atunci vom vedea in probe mai multi jucatori.”

„Daniel Pancu a avut o raceala puternica si am preferat sa il menajam in partida cu Astra. Nu l-am fortat.”

„Consider ca puteam realiza mai multe. Nu pot spune ca sunt multumit in totalitate. Din punct de vedere al conditiei fizice aratam din ce in ce mai bine. Imi doresc sa redevenim echipa de temut din trecut.”

„Situatia Otelului este exact ca cea a Rapidului. Este mare pacat. Lucrurile nu au fost gestionate asa cum trebuie in trecut.”

„Nu am absolut nicio problema de contract. Nu mi s-a impus niciun barem de puncte. Obiectivul meu este sa fac o echipa competitiva.”

„Il felicit sincer pe Moti! Eram convins ca va apara cel putin un penalty. Daca trageam ca Rapa, in secunda urmatoare imi rupeam carnetul de jucator.”