GIULEȘTINA

2475 afişări
01 Noi 2014 - 4:28:19 PM
Distribuie:

Acum e momentul! Dacă nu acum, când?! Acum sau niciodată!

image

În ciuda rezultatului, meciul de Cupă Rapid – CFR Cluj a fost cel mai bun al Rapidului din ultima veme. Rapid a început vivace, impetuos, cu multelan.
Și, a avut câștig de cauză când, după o cursă în mare viteză Boukaka a fost oprit prin fault de exrapidistul Ionuț Rada. Fault, fără balon. Era de pe penalti și cartonaș roșu. Am primit doar un penalty. Îl bate Pancu. În dreapta portarului. Felgueiras respinge. Dar tot la Pancu… Care marchează. 1-0.
Parcă de aici încolo ai noștri și-au luat grija meciului. Ne-am considerat învingători mult prea devreme. Și finalul practic, pragmatic și fatal clujenilor putea veni în minutul 78. Martin scăpat pe dreapta ajunge singur cu portarul și o dă în plasa laterală…
A fost momentul crucial. Căci în loc de 2-0, la faza următoare era deja 1-1…
După meci faptul l-a recunoscut și Miriuță când a zis că dacă Martin marca, meciulera jucat, terminat. Punct.
Dar Miriuță a pus virgulă. I-a introdus pe Ivanovski și Chanturia care au terminat ei jocul în favoarea lor. Din păcate. 2-1.

Fericirea posibilă însă ar veni din perspective a campionatului.
La felul cum a arătat că joacă încontra unei echipe fruntașe cum e CFR, rapidiștii să nu uite că viitorii adversari ce vin la domiciliu, sunt mai slabi. CSMS Iași și Ceahlăul . Dar, dar, dar…gradul lor de disperare e egal cu al nostru. Sunt ”surorile” noastre de suferință, dar și rivalele noastre de moarte. Dacă după această dublă moldavă ieșim cu 6 puncte altfel vom merge la Craiova în următoarea deplasare. Totul e ca noi să fim tari și să ne mobilizăm acum.
Nu mai spun cât de amăgit sunt când văd tribunele semi-goale. Și, că mereu îmi este jenă să mai apelez la adevărațiir apidiști să iasă din case.

Acum e momentul!
Dacă nu acum, când?!
Acum sau nicidată!

Dragi rapidiști pentru voi, a veni la un meci pe Giulești nu mai este o distracție. E o obligație. Dacă iubiți Rapidul e musai să plătiți măcar această minimă ”cotizație” care e prețul unui bilet…
Să veniți la stadion.
Să încurajași echipa cu frenezie.
Să o aplaudați.
Să o consolați, la nevoie.
Să vă bucurați apoi de o victorie.

Rapidiști, haideți la stadion să strigăm: Hai Rapidul!

George Stanca – ofițer neacoperit de presă