INFORMARE CĂTRE DEZINFORMARE

3778 afişări
05 Apr 2014 - 2:54:00 PM
Distribuie:

FC Rapid București respectă presa sportivă și conștientizează importanța implicării mass-media în peisajul fotbalistic din România și de pretutindeni.

10152745_722735434423898_387810769_n

Totodată, considerăm că presa reprezintă un instrument de informare către publicul iubitor de sport. Am refuzat polemica … indiferent de ceea ce s-a scris despre noi în ultima perioadă. Totuși suntem nevoiți să luăm atitudine atunci când informarea devine dezinformare.

Cotidianul online Pro Sport titrează: “Rapid, probleme fără sfârșit. Conducerea a mutat ora de antrenament pentru că nu le poate asigura masa fotbaliștilor.”

Ne facem datoria de a-i da câteva explicații autorului articolului (chiar daca nu are un semnatar)!

Diversele probleme ale FC Rapid nu sunt legate de mâncare. Atât componenții lotului cât și angajații clubului servesc zilnic masa în restaurantul bazei Pro Rapid. În plus, ora de antrenament (15:00) a fost fixată de antrenor la ora disputării următorului meci, așa cum se procedează la orice grupare de fotbal din lume!

Legat de condițiile de pregătire pentru grupele de juniori trebuie să menționăm faptul că baza de pregătire nu este proprietatea FC Rapid București, iar relația cu proprietarul nu duce către un acord comun de îmbunătățire a acesteia.