ÎNGERII NU ŞTIU SĂ PLÂNGĂ

2907 afişări
16 Mai 2014 - 9:06:11 PM
Distribuie:

Iubim lumina reflectoarelor. Ne bucură când simţim că ne orbeşte. Şi uităm.

image

Uităm că în spatele reflectoarelor există oameni.

Iar fără aceşti oameni, fără pasiunea şi modestia lor, noi nu am fi în lumina reflectoarelor şi multe lucruri frumoase nu ar fi nicicând realizate.

Ne amintim de ei şi plângem atunci când, la fel de modeşti, pleacă spre eternitate. Dar e atât de târziu…!

În viaţa Rapidului, timpurile actuale sunt tulburi şi frământate. Însă, din fericire, în vişiniul Giuleştiului există oameni. Şi care nu caută lumina reflectoarelor. Pur şi simplu vor să ajute. Aşa, din iubire necondiţionată. Oameni care ne obligă să zâmbim atunci când suntem trişti şi a căror energie pozitivă ne este transmisă zilnic. Oameni care spun “hai, că se poate şi asta!”

Despre omul şi rapidistul Paul Râşnoveanu nu mai putem vorbi la prezent. Locul său obişnuit de la Tribuna I a rămas gol. După ce a crescut şi a îndrumat generaţii de rapidişti, la 66 de ani a ales să plece. Tot cu treabă. Galeria din Ceruri l-a rugat să vină şi să dea o mână de ajutor. Şi tot fără lumina reflectoarelor.

Suntem trişti, iar nea Paul ne-ar fi certat pentru asta. A zâmbit şi a râs mereu. Pentru simplul motiv că Îngerii n-au voie să plângă. Dar, noi care am rămas aici vom plânge cu lacrimi vişinii.

Odihneşte-te în pace, nea Paul!