INTERVIU: ALEX CIOABLĂ

1259 afişări
25 Aug 2015 - 10:18:24 AM
Distribuie:

Alexandru Florin Cioablă, golgeterul Rapidului din meciurile amicale, cu trei goluri, a acordat un interviu site-ului oficial fcrapid.ro:

watermarked-DSC_1702

R: Salut Alex! Cum te-ai acomodat la Rapid?

AC: M-am acomodat foarte repede datorită susținerii colegilor. Am fost primit foarte bine , iar staff-ul tehnic mi-a acordat încredere, iar acest lucru este foarte important pentru mine.

R: Este un avantaj pentru tine ca sunt multi jucatori tineri în lot?

AC: Este un avantaj și sper sa fiu benefic echipei. Doresc din toată inima să îmi câștig locul în primul unsprezece și o sa fac tot ce îmi stă în putință să reușesc acest lucru.

R: Ești golgeterul echipei în meciurile amicale, cu trei goluri marcate. Care este obiectivul tău pentru noul sezon?

AC: Golurile marcate de mine în aceste amicale contează doar pentru moralul meu și se datorează încrederii acordate de către „Mister”. Contează foarte mult ca echipa sa câștige și în meciurile amicale pentru a ne da încredere în perspectiva noului sezon.

R: Ești împrumutat pentru un sezon la Rapid, de la Viitorul Constanța. Ai dori să rămâi la Rapid dacă echipa va promova?

AC: Da, de ce nu ? Îmi place foarte mult aici, Rapid este o echipă cu o mare tradiție, cu suporteri mulți și este foarte iubită în toată țara. Cu siguranță, dacă echipa își va îndeplini obiectivul, sunt dispus să rămân la Rapid.

R: Cum vezi noul sezon, care începe sâmbătă?

AC: Eu sunt optimist din fire, sper să câștigăm în prima etapă, cu FC Balotești, să începem bine campionatul, să acumulăm cât mai multe puncte, iar la sfârșitul campionatului Rapidul să revină acolo unde îi este locul, pe prima scenă a fotbalului românesc.

R: Ai un mesaj pentru suporterii Rapidului?

AC: Sa vina în număr cât mai mare la stadion și să susțină echipa în continuare, cum de altfel știu ei cel mai bine să o facă. SUNT UNICI!

« Înapoi la INTERVIURI