Interviu cu Valerii Moraru

583 afişări
08 Feb 2016 - 5:30:59 PM
Distribuie:

– Domnule Moraru ce ne puteti spune despre conditiile din India?
– Nu intotdeauna toate ne ies cum am planificat, de la inceput. Insa acum echipa este cazata la Raviz Kavadu Resort, in conditii de cinci stele avand toate conditiile asigurate pentru indeplinirea obiectivului dorit de toata lumea : promovarea in Liga I.

moraru_31525600

– De ce credeti ca cei de la DigiSport nu au transmis in direct,  primul meci de la turneul din India?
– Digisport face parte dintr-un trust media foarte mare, poate au intampinat greutati din punct de vedere tehnic, nu stiu. Oricum este bine pentru noi, ca Digi si-a trimis corespondenti  in India si astfel avem informatii despre Rapid. Cu bune sau rele si din surse neutre clubului nostru. Pacat ca nu au putut sa transmita meciul cu Volyn Lutsk, care este o echipa de prim rang din Ucraina, pierzind cu totii un meci foarte spectaculos.

-Pentru acest obiectiv, cel al promovarii, credeti ca avem anumite posturi ne acoperite ?
– Ma sfatuiesc mereu cu Dan Alexa, cu cei din colectivul tehnic al echipei si cred ca am mai avea nevoie de un fundas central, un varf clasic de careu si eventual un mijlocas de banda.

– Aveti pe cineva in vedere ?
– Suntem in discutii avansate cu mai multi jucatori, in maxim  doua saptamani o sa luam decizia finala, cine o sa devina sau nu jucatorul Rapidului.