INTERVIU: GEORGE TUDORAN

590 afişări
04 Sep 2015 - 4:12:19 PM
Distribuie:

George Tudoran este unul dintre tinerii cu care Dan Alexa atacă promovarea în acest sezon. Jucătorul de 19 ani a acordat un interviu site-ului oficial fcrapid.ro:

watermarked-DSC_6099

R: Cum te-ai acomodat la Rapid și care este atmosfera de acum din cadrul lotului?
GT: M-am acomodat foarte bine, am găsit aici un grup foarte unit, dornic de performanță. La fel și conducerea, toată lumea este concentrată pe singurul obiectiv, promovarea încă din primul an.

R: Ai debutat cu gol la Rapid. Care e sentimentul tău după prima reușită la seniori, într-un joc oficial?
GT: Un sentiment de fericire. Sunt foarte fericit că am înscris, și mai ales că echipa a câștigat. Cu siguranță, a fost un debut extraordinar, pe care îl voi ține minte toată viața, iar acest gol mă motivează și mai mult.

R: Ești un jucător exploziv, cu o agresivitate pozitivă în joc. Cu ce jucător de fotbal te-ai asemăna?
GT: Ca stil de joc îmi place foarte mult Arjen Robben, care este și jucătorul meu preferat. Îl urmăresc cu mare atenție și sper să ajung, într-o zi, la nivelul lui.

R: Meciul cu Farul este special pentru tine, ținând cont că ai jucat la Viitorul?
GT: Într-un fel, da. Am jucat cinci ani de zile la Viitorul, iar cei de la Farul erau oarecum rivalii noștri, însă pentru mine este important fiecare meci în parte.

R: Cum vezi meciul de duminică, de la Constanța?
GT: Chiar dacă au pierdut în prima etapă, cei de la Farul au o echipă bună, probabil vor lupta pentru promovare, deci mă aștept să fie un meci dificil, dar noi suntem foarte încrezători, ne-am antrenat bine și avem speranțe mari de la această partidă. Ne dorim foarte mult cele trei puncte pentru a rămâne în fruntea clasamentului.

R: La meci sunt așteptați și mulți fani ai Rapidului, cum ți se par aceștia?
GT: Superbi. La meciul cu CS Balotești au fost fantastici. Uneori, când cânta tot stadionul, simțeam un fior. E un sentiment foarte plăcut, care te împinge, pur și simplu, de la spate.

R: Ce mesaj le transmiți suporterilor?
GT: Îi rog să ne fie alături la fiecare meci, pentru că sunt foarte importanți pentru noi, și să ne încurajeze. Ați văzut și la meciul cu Balotești că împreună putem face lucruri foarte frumoase.

watermarked-DSC_5344DSC_5348watermarked-DSC_4769

Galerie foto/video