JIRI JESLINEK A SEMNAT CU RAPID

1141 afişări
13 Aug 2015 - 4:05:17 PM
Distribuie:

 

watermarked-DSC_9414

 

 

Atacantul ceh de 27 de ani, Jiri Jeslinek, va juca la Rapid din sezonul următor, urmând a întregi trio-ul slav, alături de Ondřej Kušnír și Tomas Josl.

Jeslinek, care a fost format de Sparta Praga și a evoluat în carieră la echipa pragheză, Ceske Budejovice, Most, Kladno, Bohemians Praga, Krivbas Krivoi Rog, Mlada Boleslav, Tobol, sezonul trecut fiind vicecampion al Sloveniei, cu Celje.

Cehul a acordat un scurt interviu pentru fcrapid.ro

R: Salut, Jiri. De ce ai ales Rapidul?

JJ: Pentru că am auzit numai lucruri bune despre Rapid, în special de la prietenul meu, Tomas Josl, dar și de pe internet. Știu că Rapid este un club mare, cu o istorie importantă, este o echipă cunoscută în Cehia. De asemenea, am fost mulțumit și de felul în care am colaborat cu cei de la Rapid la semnarea contractului. Totul a fost foarte ok.

R: Ai avut ocazia să joci în cupele europene cu Celje. De ce nu ai rămas acolo?

JJ: Am avut contract cu slovenii doar pentru patru luni, iar în vară ar fi trebuit să mă întorc în Kazachstan, la Tobol. A apărut oferta Rapidului și sunt foarte mulțumit că am venit aici.

R: Care este obiectivul tău pentru acest sezon?

JJ: În primul rând îmi doresc ca Rapidul să promoveze în prima ligă, iar eu să înscriu cât mai multe goluri, pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivului dorit de toată suflarea rapidistă.

R: Ai jucat atâția ani la Sparta Praga, o echipă cu suporteri fanatici, care are aceleași culori ca și Rapidul, alb-vișiniu. Ce știi despre fanii giuleșteni?

JJ: Îi știu foarte bine de pe YouTube, i-am urmărit în Ultras World. Sunt niște fani superbi.

R: Transmite-le, te rog, un mesaj suporterilor rapidiști!

JJ: Abia aștept să jucăm primul meci pe teren propriu și sper ca stadionul să fie plin.

« Înapoi la INTERVIURI