LA CLUJ VREM SĂ CÂȘTIGĂM

787 afişări
04 Apr 2015 - 6:11:10 AM
Distribuie:

Cristi Pustai a vorbit despre meciul cu Universitatea Cluj, pe care Rapid îl va juca sâmbătă, de la ora 20:30, în deplasare.

watermarked-watermarked-DSC_8539

“Felicit Clujul pentru performanţă, a fost o calificare frumoasă. Au avut un meci cu o mare încărcătură, solicitant, dar sâmbătă revenim la campionat. Noi n-am primit prea multe goluri în deplasare, iar ei nu au marcat în acest an, dar la Rapid nimic nu este liniştitor. Sunt sub noi, aşa că este important să câştigăm acest meci. Din următoarele trei partide vreau să ieşim neînvinşi”, a declarant Cristi Pustai în cadrul conferinţei de presă.

Antrenorul a vorbit şi despre situaţia jucătorilor pe care îi are la dispoziţie, lăsând de înţeles că ar putea fi şase indisponibili la ora jocului de la Cluj-Napoca: “Pe lângă Săpunaru şi Rui Miguel, vor mai lipsi, cel puţin două săptămâni Martin şi Nicolae Vasile, ambii cu probleme musculare. Cerlincă a primit şi el o lovitură la muşchi, să vedem dacă e recuperabil, iar Meulens a ajuns abia azi, la ora 13 în Bucureşti după un zbor de 15 ore. Momentan aveam 15 jucători de câmp şi trei portari la antrenamente”.

În încheiere, Cristi Pustai a vorbit şi despre idea de a reduce campionatul de la 18 la 14 echipe, considerând că decizia a fost una pripită. “Nu vreau să vorbesc prea mult despre chestia asta, dar parcă a fost totul în grabă făcut. Şi dacă se joacă play off, ne trezim că ajung acolo şase echipe dintre care doar una are drept de participare în Cupele Europene. Pentru ce se mai joacă play-off atunci?”, a punctat tehnicianul în cadrul conferinţei de presă.