LA RAPID SE PUN BAZELE VIITOAREI ACADEMII

2493 afişări
16 Mai 2015 - 9:56:13 AM
Distribuie:

Rapid este o familie! Și a dovedit asta în multe rânduri. Sâmbătă, 16 mai, toate grupele de juniori ale clubului din Giulești s-au adunat la ProRapid.

DSC_0635

Nu doar pentru antrenamente, ci și pentru socializare, pentru relaxare și să ajute la curățenia de primăvară. Copiii au fost însoțiți chiar și de părinți care au ajutat și au discutat despre viitorul puștilor lor. Puști care speră că într-o zi numele le va fi scandat pe stadionul ”Valentin Stănescu”. Printre momentele reconfortante, copiii au primit și promisiuni că în perioada următoare se vor putea bucura de terenurile de antrenament de la ProRapid, care sunt în proces de recondiționare.

De la eveniment nu au lipsit nici oficialii clubului, în frunte cu patronul Valerii Moraru, care a avut un discurs scurt, dar prin care le-a dat câteva vești bune puștilor. În primul rând, toți copiii și juniorii Rapidului au fost anunțați că vor primi invitații în peluză la meciul de duminică împotriva CS U Craiova, care va începe de la ora 21. Finanțatorul din Giulești a vorbit și despre Academia de fotbal pe care dorește să o înființeze la Rapid care ar urma să aducă, automat, condiții mai bune pentru creșterea jucătorilor. Un prim pas în acest sens va fi făcut pe 9 și 10 iunie, când la stadionul Giulești – ”Valentin Stănescu” va avea loc o preselecție pentru copiii născuți între 1999 și 2008.