OBLIGATORIU ÎNAINTE! Toți rapidiștii TREBUIE să fie alături de noi în meciul de vineri cu Dunărea Călărași. Ne vedem în Giulești de la 17:30!

1394 afişări
27 Apr 2016 - 2:09:35 PM
Distribuie:
image
      Trei titluri de campioni ai României, de 13 ori câștigătorii Cupei României și de 4 ori ai Supercupei! Performanțele Rapidului nu pot fi uitate și nici șterse din cartea de istorie a fotbalului românesc! Una dintre cele mai iubite formații din România trebuie să revină cât mai rapid în prima ligă acolo unde a obținut cele mai importante performanțe din istoria echipei noastre!
 .
    Jucătorii, antrenorii și întreaga suflarea giuleșteană are nevoie de suportul vostru, vineri, 29 aprilie 2016, de la ora 17:30, la partida cu Dunărea Călărași, liderul din acest moment al Ligii B, seria 1. Avem nevoie de voi, avem nevoie să vă simțim alături, avem nevoie să vă auzim cântecele unice pe care le-ați creat pentru echipa voastră de suflet! Avem nevoie de o victorie în cel mai important moment! În partida de vineri cu Dunărea Călărași avem nevoie de voi și de cele 3 puncte care să ne readucă din nou pe prima poziție a clasamentului!
 .
   Rapidiști, să fim alături de rapidiștii din teren! Hai ca împreună să ne întoarcem acolo unde ne este locul, să ne bucurăm din nou de victorii în prima ligă și să mai bifăm un trofeu în vitrina din Giulești! 
Hai Rapid! Obligatoriu înainte !