PAUZĂ…ȘI DE LA CAPĂT

1371 afişări
24 Mar 2015 - 3:31:15 PM
Distribuie:
nico digisport

sursa: Digisport

DSC_5683

Cu bănuţul în buzunar şi cu puncte frumoase la teşcherea băieţii au avut doua-trei zile libere. Nico a luat notiţe prin Spania de la “El Clasico”, Pancone a fost baștan în tribuna Fenerului, Nicolae – cel mai nou Căpitan şi-a văzut visul …să ajungă cîteva ore la munte.

403442_403442_pancu_fener

sursa: Digisport

Ce-a mai fost? Oriolii au dat cu schimbul de mâncare buldogului din dotare, iar cei cu “jumătăţile “ venite după ei au avut grijă să le arate şi stelele si soarele.

10854301_931485553552354_574723555879871731_o

Astăzi Pustai a strigat catalogul la Pro Rapid. Deocamdată Cerlincă şi Meulens lipsesc, sunt cu steagul naţional pe tricou …)))bună gluma ofiţerului nostru de presă, căprarul obersturmführer Bogdan a lu’Tudor că avem doi oameni la naţională.

pustai

Profesorul, cu bicicleta pe nas şi uşor aplecat, cotrobăie prin geantă. Prima dată scoate un program de pregătire fizică marca Feri Baci,de până şi cosmonauţii ruşi îi plâng pe rapidişti. Boje moi! Boje Moi!

bajko

După care apar hârtiile cu împrietenirea câte doi , câte trei. Chiar dacă băieţii au început să se găsească în teren acum trebuie să coboare în tranşeele ce duc sigur peste linia de retrogradare. Relaţii de joc, dublaje, vrăjitorii pe poziţii viitoare şi …şi Gooooool ! strigă Giuleştiul.

DSC_7821

 

Trag cu ochiul din afară pe geamul clasei…Pustai tot continuă să caute prin geanta lui de profesor. Zăresc un dosar pe care reuşesc să citesc “tnacata” şi când să fur informaţia ca s-o dau suporterilor şi mai ales duşmanilor se iţeşte străjerul de la ProRapid. Oricum de multă, foarte multă vreme nu a mai fost atâta concentrare şi determinare în vestiarul nostru. …şi până la urmă pauza asta e bună şi pentru noi plătitorii de bilete. Strângem bani de ouă ca să ne dregem vocile şi avem fonduri de încă două banner-e.  Mai punem și ceva leuţi la păstrare – vine meciul de la Cluj Napoca.

von Giuleşti

Galerie foto/video