PRIMA ZI … PE TEREN

2132 afişări
05 Sep 2014 - 2:40:44 PM
Distribuie:

NICOLAE STANCIU – DIRECTOR EXECUTIV/PRESEDINTE F.C. RAPID

image

Prima zi de lucru – direct pe teren. Nu va plac birourile?

Nu e vorba de asta, dar e una dintre dorintele suporterilor de a putea ocupa in totalitate tribuna a doua. Acum vom vedea ce putem face pana la meciul cu U Cluj.

Intalnirea cu suporterii cum a fost?

O sedinta in spiritul Rapidului, cu nemultumiri, cu aplauze, cu scandari… Important e ca am luat act de doleantele lor ca sa putem sa-i multumim.

Au fost atatea sezoane in care Rapid a fost pe val… ati ales sa veniti la Rapid acum, in aceasta perioada grea. De ce?

Acum am fost solicitat. Primul m-a contactat domnul Manea ca sa fiu antrenor secund. Dupa o luna si jumatate mi s-a propus functia de director executiv – presedinte.

Va apasa aceasta denumire?

Deloc. Nu are de ce sa ma apese. Ce pot sa fac si promit, fac. Ce nu pot sa fac, spun.

Cum priviti situatia Rapidului?

E destul de multumitoare in comparatie cu alte echipe care au pornit cu alta baza financiara,  cu lot de jucatori si cu pregatire. Suntem cam pe acolo.

O sa fie ciudat cu Pancu in teren si dumneavoastra la birou?

Nu e niciun fel de problema. Daca vrea sa incheie cariera in tur sau in retur sper sa-i putem oferi ce doreste. Momentan e jucator. Daca vrea presedinte sau antrenor…

Poate iesi Rapidul din aceasta situatie financiara grea?

Nu stiu daca anul asta, dar cred ca putem sa o amelioram.

Odata cu venirea dumneavoastra poate fi un punct de credibilitate castigat de noul actionar majoritar? Ma gandesc ca suporterii v-au cerut si o imagine mai buna a clubului si sa incercati sa aduceti lume alaturi de echipa.

Daca pot sa atrag investii, niciun fel de problema. Nu mi-e rusine si nici nu mi-e frica. Niciodata nu am cerut nimanui ceva pentru mine. Pentru Rapid pot sa cer.

O sa incerc sa iau legatura cu toti sponsorii care au ajutat de-a lungul timpului Rapidul. Intelegem criza, nu ne mai asteptam la aceleasi fonduri de investitii, dar daca vor sa ne ajute, o pot face acum. Ce pot promite eu este ca banii vor fi la vedere, daca vine omu’ sa dea un leu, sa stie pe ce l-a cheltuit.

 

VALERII MORARU – ACTIONAR MAJORITAR F.C. RAPID

Frumos gestul d-lui Nicolae Stanciu de a veni direct pe teren in prima zi de lucru?

M-am bucurat foarte mult. E un semn de inceput bun. Am venit azi pentru a inspecta stadionul. E si o rugaminte a suporterilor, o rugaminte de a face ordine. Ei vin cu munca voluntara, noi trebuie sa-i ajutam cu materialele. E o idee a lui Nae Stanciu care nu poate fi neglijata.

S-au oferit suporterii sa vina sa rezolve singuri toate problemele de la tribuna a II-a?

Cred ca avem cei mai frumosi suporteri. Sunt cu sufletul pentru echipa si nu ne ramane decat sa ne bucuram.

« Înapoi la INTERVIURI