VREM TREI PUNCTE DUMINICĂ

1368 afişări
15 Mai 2015 - 5:53:16 PM
Distribuie:

Cristi Săpunaru a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre meciul foarte important pe care Rapid îl are duminică seara, de la 21:00, pe Giuleşti, împotriva CS U.

11067561_925639037470339_78965341_o

“Este un adversar foarte dificil şi nu ne va fi deloc uşor, dar vrem neapărat să câştigăm. Suntem într-o situaţie grea, fiindcă e dificil să joci fiecare meci ştiind că eşti obligat să-l câştigi, dar asta este normal până la urmă. De aia ne-am apucat de fotbal! Sperăm să luăm încă trei puncte care ne-ar apropia mai mult de salvarea de la retrogradare”.

Săpunaru a vorbit şi despre suporterii Rapidului, din rândul cărora face parte din copilărie, dar şi despre revenirea la echipa naţională. ”Suporterii noştri sunt minunaţi! Consider că Rapid a supravieţuit datorită lor în această perioadă dificilă! Dacă nu erau atât de aproape de echipă, cred că se alegea praful de Rapid. Mă bucură gândul că aş putea reveni la echipa naţională, dar mai este până atunci, se pot întâmpla multe. Gândul meu este doar la Rapid în acest moment, fiindcă prin evoluţiile de la echipă am demonstrat că merit să revin şi la naţională”.

Daniel Niculae a prefaţat partida cu CS U Craiova din etapa a 32-a care se joacă duminică, de la ora 21:00, pe stadionul Giuleşti: “E o echipă solidă, care până acum câteva etape primea foarte greu gol. Urmează trei meciuri cu trei adversari foarte puternici şi suntem puţin dezavantajaţi din acest punct de vedere pe finalul de sezon. Dar trebuie să luptăm până la capăt”. În ceea ce priveşte momentul de bucurie dintr-o benzinărie după victoria de la Piatra Neamţ, Nico a declarat, cu umor: “A fost ceva spontan, am sărbătorit cu suporterii, să ne bucurăm cum se cuvine de o victorie atât de importantă. Normal că n-am pregătit nimic, că doar nu mergeam cu câteva zile înainte să exersăm prin benzinării bucuria asta”.