APS – Partener Oficial Financiar

Dragă, Rapidistule!

Orice organizatie se construiește pe know-how și experiență de business. Partenerii noștri de la APS ne oferă experiența acumulată de-a lungul timpului când vine vorba despre aspectele financiare.  

APS a fost înfiinţată în 2004 de catre Martin Machon împreună cu Slavia Capital Group. De-a lungul celor 15 ani de existenţă au reuşit să obţină poziţii de top în 17 ţări. Acţionează în principal în Europa Centrala şi de Sud-Est. Activitatea constă în: 

  • gestionarea alternativă a activelor
  • investiţii imobiliare
  • recuperarea datoriilor.

Desfăşoară o gamă completă de activităţi, incluzând servicii prestate pentru terţi, gestionarea portofoliilor de credite neperformante pentru investitorii instituţionali şi achiziţionarea integrală a portofoliilor de creanțe neperformante. În prezent gestionează 88 de portofolii cu o valoare nominală totală de peste 9 miliarde euro.

APS nu ar fi realizat acest lucru fără respectarea celor mai înalte standarde etice. Această valoare a fost, de la bun început, o parte esenţială şi integrantă a strategiei lor. O valoare la fel de importantă pentru APS este continuitatea. Cooperarea pe termen lung cu instituţiile financiare şi autorităţile de reglementare naţionale şi internaţionale, face din APS un partener stabil şi de încredere. O parte esenţială a poveştii o reprezintă oamenii din APS – care formează un cumul de expertiză valoroasă pentru întregul grup.

Pentru noi APS este un partener pe care ne putem baza. Vă recomandăm să descoperiți mai multe despre APS aici https://ro.aps-holding.com