AQUA CITY – Partener secundar

Dragă Rapidistule,

Proiectul rezidențial Aqua City, dezvoltat în cartierul Giulești, se află la doar 2 minute de mers pe jos de Lacul Morii și va fi format din 6 blocuri, în care vor locui aproximativ 5.000 de persoane. Datele unei companii de monitorizare a pieței construcțiilor la nivel național plasează Aqua City pe primul loc în București și pe locul 3 la nivel național în topul celor mai mari proiecte, din cele 12.000 de șantiere analizate.

Ansamblul rezidențial Aqua City este parte integrantă din viața cartierului Giulești și un inițiator de proiecte care contribuie activ la dezvoltarea comunității de aici. Pentru echipa din spatele proiectului, Aqua City nu înseamnă doar dezvoltarea unor locuințe moderne și sigure ce vor oferi viitorilor proprietari un nivel ridicat al calității vieții, ci și consolidarea sentimentului de comunitate din această zonă. În acest sens, parteneriatul cu Rapid București este un pas firesc pentru Aqua City, întrucât pasiunea pentru echipa-simbol a cartierului reprezintă probabil cel mai puternic liant pentru giuleșteni.

Mai mult, ȋn Aqua City o întreagă scară de bloc va fi dedicată sportivilor și staff-ului de la clubul Rapid, care vor avea astfel posibilitatea să locuiască împreună. Aceasta va fi denumită “Intrarea Vișinie”, iar rapidiștii care vor dori să locuiască aici vor avea parte de oferte speciale.

Anvergura impresionantă a complexului imobiliar a determinat echipa Aqua City să pună în centrul obiectivelor sale nu doar bunăstarea viitorilor locatari, ci și pe cea a comunității extinse. Astfel, ne-am propus să continuăm să gândim și să implementăm proiecte care să contribuie la consolidarea comunității din Giulești, la modernizarea și la regenerarea urbană zonei. Cartierul Giulești merită toată implicarea noastră!

Mai multe detalii despre Aqua City găsești aici.