Blue Lagoon – Partener Oficial de Curățenie

 

Draga, Rapidistule!

Pentru jucătorii noștri echipamentul de joc este armura pe care o îmbracă pentru a lupta pe dreptunghiul verde. Înainte de a fi purtate de jucători echipamentele de antrenamente, de prezentare și de joc trebuie spălate, călcate, dezinfectate și ambalate. Iar de acest proces se ocupă cu un profesionalism greu de egalat, Blue Lagoon.

Povestea Blue Lagoon Clean a inceput din dorinta de a oferi servicii de curatatorie si spalatorie, prin care si cele mai delicate materiale sa poata fi curatate in siguranta. Singura tehnologie capabila de asemenea performante provine de la Electrolux, prin gama Lagoon, iar BLC a fost prima companie care a importat acest concept de “wet cleaning” in Bucuresti.

Astfel in 2013 au deschis primul punct de lucru in cartierul nostru in incinta Auchan Crangasi, iar doi ani mai traziu, au decis deschiderea primului punct de colectare, in zona Unirii.

Doi ani mai tarziu, in 2018, um inaugurat deschiderea celei mai mari hale de curatare haine din SE Europei, impreuna cu diversificarea afacerii pe trei axe noi: curatatorie profesionala de covoare, productie de umerase metalice si, mandria lor, primul centru de formare profesionala din Romania, in domeniul curatatoriilor ecologice de haine.

Hala deschisa in 2018 deserveste in proportie de 90% clientii care beneficiaza de servciul de Colectare & Livrare GRATUITA, aducand astfel servciile BLC fiecarui Bucurestean, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la unul din punctele noastre de lucru.

Cu orice ai nevoie sa fie curatat, dezinfectat sau sa miroase frumoas, Blue Lagoon este prima noastra recomandare.

Ii gasesti aici.