Fit Food Way – Partener mâncare echipa secunda

Dragă, Rapidistule!

Fit Food Way este partenerul despre care noi credem că va ajunge unul din brandurile puternice ale României în viitorul apropiat. Deși este de puțin timp pe piața, brandul Fit Food Way este deja francizat în toată țara înregistrând o creștere fantastică în ultimii ani.

Cu viziunea de a oferi produse sănătoase și servicii de înaltă calitate și de a dezvolta o rețea de clienți care să se bucure de o mâncare gustoasă și sănătoasă pe termen lung, compania condusă de către Cristian Naca a devenit partenerul care bucură papilele gustative ale echipei secunde conduse de Ovidiu Burcă.

Valorile de bază ale Fit Food Way sunt:

  • pasiune pentru satisfacerea clientului
  • promptitudine în servicii și livrare
  • integritate și excelenţă

 

Fit Food Way iși propune să te încânte cu un meniu sănătos, bogat in nutrienți pe care ți-l livrează zilnic acasă sau direct la biroul tău.

Promisiunea Fit Food Way este că va folosi cele mai bune ingrediente, atent alese, mereu proaspete pentru a crea un meniu personalizat care se va potrivi cu stilul tău de viață. Indiferent că ești iubitor de carne, vegan sau vegetarian, că ai intoleranta la gluten sau la lactoza, Fit Food Way va oferi meniul de care tu ai nevoie.

Cum te poți bucura de mâncarea excelentă de la Fit Food Way?

1. Alege unul din programe care ti se potriveste

2. Pui comanda

3. Îți va livrată in fiecare dimineață între 7 si 11 acasa sau direct la birou.

Intră aici și bucură-te de mâncare.