Ghetarie

Ghetarie

partener de recuperare

Draga, Rapidistule!

Gheața este în antiteză cu spiritul fierbinte și vulcanic al Giuleștiului. Dar gheața este atât de importantă în viața noastră încât este aproape imposibil de trăit fără ea. La fel ca Rapidul, tradiția partenerului nostru recuperare are rădăcini puternice.

Ghetarie.ro este printre puținele fabrici de gheață din România, ce iti poate oferi o vastă varietate de gheață, sub diferite forme (cuburi, blocuri, fulgi, spartă) și în cantități de la 0,6 kg pana la 25 kg. Iti asigură de asemenea transportul gratuit, vitrine frigorifice și un orar de livrare adaptat în funcție de cerințele tale.

După o activitate de 6 ani în care au răspuns cu promptitudine cerințelor pe piață de gheață, Ghetarie.ro are marele avantaj al multitudinii de produse, al flexibilității din punct de vedere al timpului de livrare și a promptitudinii, aptitudini ce îi transforma într-un partener puternic, pe care te poți baza.

Firma de gheata dispune de transport frigorific propriu, având o ușurință în a răspunde prompt solicitărilor tale pentru diverse evenimente. De asemenea, îți pot pune la dispoziție pentru evenimente și lăzi frigorifice pentru închiriere.

Clubul nostru este multumit de calitatea serviciilor și produselor oferite de către partenerul nostru, acesta reușind sa suplineasca de fiecare data nevoia celor ce intra pe teren de a se reface după fiecare partidă sau după fiecare zi grea de antrenament.

Poți gasi produsele Ghetarie.ro in magazinele în majoritatea lanțurilor comerciale din țară. Dacă ai nevoie de gheață, apelează la ghețărie. Intră pe https://ghetarie.ro
Scroll to Top