High Energy – Partener Oficial de Suplimente Nutritive

 

Dragă, Rapidistule!

Jucatorii nostri au nevoie de suport in a suplimini efortul din timpul antrenamentelor si meciurilor. Din acest motiv, vitaminizarea joacă un rol esențial în procesul de pregătire a unui sportiv.
Partenerul nostru în materie de suplimente este High Energy care se adresează sportivilor profesioniști și amatori. A fost înființată din dorința de a oferi suplimente nutritive de calitate superioară și consultanță dedicată în materie de nutriție sportivă pentru toți cei ce cred că au nevoie de acestea.

Valorile lor sunt loialitatea, profesionalismul, integritatea și perseverența, prin care înțelegem o dedicare continuă susținută de dorința de a se perfecționa neîncetat. Tocmai de aceea ne pun la dispoziție toată experiența lor și ne oferă consultanță și îndrumare în personalizarea programului de nutriție și în procesul de selectare a produselor.

Motto lor: Performanța ta, Jobul nostru!

Dacă faci sport și dorești să îți ajuti corpul să aibă toate vitaminele necesare susținerii efortului îți recomandăm să ai o discuție cu ei. Îi găsești aici: https://highenergy.ro/.