SKOL – Partener Oficial de Ospitalitate

 

Dragă, Rapidistule!

La Rapid, când ne gândim la bere, ne gândim la SKOL. Adică, ori bem bere, ori bem bere?!

Pentru că nu conține mălai și este întotdeauna filtrată la rece, tu te poți bucura de o bere de calitate, cu gust puternic și perfect armonizat.

Ai acum o garanție a calității și a prospețimii pentru că știi că bei 100% malț atunci când savurezi un Skol. Așadar, dacă tot te gândești să bei o bere, de ce să nu bei un Skol? Pentru că, nu-i așa, ori bem bere, ori bem bere!

Berea Nepasteurizată este o bere ce nu a fost tratată termic după îmbuteliere, obținută prin trecerea lichidului printr-o instalație performantă de microfiltrare.

Skol Nepasteurizat este o bere blondă, proaspătă, care nu este supusă procesării termice, fiind puse în evidență caracteristicile ingredientelor naturale folosite în producția acestei beri. Este înnobilată cu hamei aromatic și are un volum de alcool de 5%, având astfel un gust intens și plin.

Microfiltrarea sau filtrarea avansată la rece asigură reținerea eventualelor microorganisme din bere pe cartușele filtrante și constituie o alternativă la pasteurizarea berii, oferind avantajul menținerii aromei și prospețimii berii.

Dacă vrei să bei o bere bună intră pe https://bereproaspata.ro.