SIXT

SIXT

partenerul oficial de autoturisme

Draga, Rapidistule!

Pentru jucătorii noștri definiția mobilității este SIXT. Într-o lume din ce în ce mai dinamică, mașina personală devine un mijloc indispensabil vieții zilnice. Din acest motiv, SIXT este alături de noi pentru a ajuta jucătorii și staff-ul pentru a se deplasa.

Sixt Group Romania este un grup de firme in plina ascensiune, mereu in cautare de noi soluții competitive care să satisfacă nevoile complexe ale clienților săi.

În ciuda crizei economice, Sixt Group România și-a menținut atitudinea de castigator, sustinuta de istoria si traditia sa de investiții solide, consolidandu-si astfel poziția pe piața românească și ramanand loial obiectivelor de creștere si dezvoltare stabilite la intrarea pe piața din Romania din urma cu 13 ani.

Axat pe reactie rapida, flexibilitate și dezvoltarea de solutii personalizate pentru a veni în intampinarea fiecărui client in parte, Sixt Group Romania pune onestitatea si integritatea la baza tuturor activitatilor sale si ramane fidel acestor valori prin intreaga sa oferta de servicii.

Punctul forte al Sixt Group Romania vine din capacitatea de a furniza servicii de inalta calitate la preturi competitive.

Avantajul este datorat in principal sinergiilor intre diversele activitati ale grupului – leasing operational & management de flota, inchiriere de masini, service auto, dealership, vanzarea de masini second hand – prin intermediul diviziilor sale: SIXT Leasing, SIXT Rent a Car, Union Motors – reparator autorizat Opel, Dacia si Renault, dealer autorizat Opel si SixtSH.

SIXT Leasing a intrat pe piata romaneasca in 2005, ca prima companie care introducea serviciile de leasing operational si management de flote. In prezent, Sixt se numara printre companiile de top de pe piata romaneasca de leasing operational si inchiriere de masini. SIXT Leasing e prezent in peste 50 de tari. Ca organizatie internationala, reteaua este alcatuita din parteneri corporate, francize si colaborari.

Produsele globale mentin o balanta corecta intre standardele internationale si particularitatile locale.

Combinatia dintre profesionalismul si experienta Sixt Group Romania ne pune astfel in pozitia de a oferi clientilor nostri servicii la cele mai inalte standarde, la preturi foarte avantajoase.

Nouă ne place de SIXT și din acest considerent te invităm să descoperi în detaliu serviciile întrând pe https://www.sixtgroup.ro/ro/.
Scroll to Top