Doriți să returnați produsele?

În conformitate cu OUG 34/2014, în cazul în care nu sunteți mulțumit/a de produsul primit, aveți posibilitatea de a-l returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără a fi necesară invocarea unui motiv. În cazul în care produsele a căror returnare prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice sau, după caz, electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, Vânzătorul își rezervă dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, sumă ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 zile de la data solicitării returului, sub beneficiul recepției cantitative și calitative a returului, conform prezentei politici, prin aceeași metodă de plată.

Din motive de igienă, produsele textile destinate folosirii personale intime (inclusiv dar fără limitare la prosoape, lenjerii de pat, halate, perne) și care au fost desigilate vor fi considerate purtate /utilizate, și nu pot fi returnate și /sau înlocuite decât pentru lipsă de conformitate.

Pentru mai multe detalii citește aici Termenii și condițiile privind politica de retur a produselor.
Produsele confecționate conform instrucțiunilor clientului /produsele configurate special (PERSONALIZATE) nu pot fi returnate.

Retur

Comenzi online
Program de lucru
Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sâmbătă: închis
Duminică: închis
Adresa de corespondență
FANSHOP RAPID GIULESTI S.R.L.
Sediu social: Soș. Fabrica de Glucoză Nr. 21, sector 2, București (nu avem magazin de prezentare)
Scroll to Top