Programul de

Voluntariat

FC Rapid 1923 își invită suporterii să se alăture „Programului de Voluntariat” și să devină o parte activă în organizarea meciurilor de acasă. Acest program oferă oportunitatea suporterilor pasionați să devină membri valoroși ai echipei de sprijin a Rapidului, contribuind la buna desfășurare și organizare a evenimentelor sportive.

Susține FC Rapid 1923

Voluntarii pot să participe în diverse activități, de la gestionarea accesului în stadion, până la supervizarea pregătirii lojilor și asigurarea suportului logistic necesar. Programul de Voluntariat a început cu peste trei ani în urmă, când un grup de suporteri devotați s-au oferit să ajute la organizarea și transportul materialelor pentru meciuri.

Povestea „Programului de Voluntariat” a început în urmă cu peste trei ani, atunci când clubul alb-vișiniu participa în Playoff-ul Ligii a 2-a și juca meciurile de pe teren propriu în afara Bucureștiului, la Buftea sau Mogoșoaia.

Astăzi, „Programul de Voluntariat” al FC Rapid 1923 numără aproximativ 60 de voluntari care se implică în organizarea fiecărui meci disputat pe teren propriu, fie în București sau în afara Capitalei. Programul este împărțit în 12 departamente, fiecare având un rol important în buna funcționare a activităților stadionului în ziua de meci.

Rapid își caută voluntari

Implică-te în organizarea meciurilor și devino parte a echipei de sprijin!

12 departamente

60 Voluntari

Odată cu intrarea echipei în Liga 1, responsabilitățile preluate de primii participanți în acest proiect al clubului au crescut, iar în momentul de față, „Programul de Voluntariat” al clubului Rapid are în componență un număr de aproximativ 60 de voluntari. Aceștia s-au implicat în organizarea fiecărui meci disputat pe teren propriu, fie că acesta a avut loc în București sau în exteriorul Capitalei.
voluntari
58%
departamente
82%

Alege-ți departamentul preferat

Devino voluntar la Rapid

Ceremonii

Acest departament este responsabil de bannere, prisme, mash-uri, și este extensia relației dintre club și sponsorii care cumpără publicitate pe stadionul Giulești.

Acreditări

Acest departament se ocupă de managementul badge-urilor ce permit accesul angajaților, voluntarilor, reprezentanților media, a staff-ului din zonele de food & drinks, etc.

Conținut

Departamentul este inima și sufletul „Programului de Voluntariat”. În cadrul acestui departament se creează Vlogul #ZiDeMeci, pe care îl puteți găsi pe canalul de YouTube al Programului.

HR

Voluntarii din acest departament se vor ocupa de buna comunicare dintre voluntari și de comunicarea dintre departamente înproiectele pe care le vom implementa.

Helperi

Departamentul este responsabil de aprovizionarea voluntarilor cu tot ce au nevoie. Livrează consumabilele către camera de control și forțele de ordine. Acest departament este esențial în ziua de meci.

Loji

Voluntarii din acest departament se ocupă ca spectatorii de la loji să primească tot ce au nevoie, verifică lojile, interacționează cu stewarzii și pregătesc plasmele.

T0, T1, PS, T2

Voluntarii din aceste Departamente se ocupă ca suporterii să beneficieze de un acces ireproșabil în ziua meciului și încearcă să rezolve problemele pe care le întâmpinați la stadion.

VIP

Voluntarii se ocupă de accesul suporterilor in zona VIP dar sunt angrenați și în diverse proiecte precum: Expoziția de fotografie dedicată Ceferiadei, Colțul Licențiaților, zona de Esports, Photobooth-ul etc.
Pe lângă multiplele responsabilități ale unui voluntar, toți voluntarii vor beneficia de: acces privilegiat la stadion, o masă oferită de sponsorii Rapid, tricou oficial personalizat, hanorac cu sigla echipei și participarea la evenimentul special din Sala „George Stanca” la finalul fiecărui meci.
Dacă ești un suporter înfocat al Rapidului și dorești să te implici în Programul de Voluntariat, înscrie-te acum și devino parte din familia Rapid!
Scroll to Top