CSM OLTENIȚA – RAPID 0-5

mai 5, 2019

Rapid se pregătește să încheie un nou sezon de tranziție până la revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc și este foarte aproape de promovarea în Liga 2.
Ziua de sâmbătă a început cu o veste bună, după ce echipa U19 s-a calificat de pe primul loc în serie în optimile Campionatului Național, învingând cu 8-1 la Constanța.
A urmat o nouă știre pozitivă. Unirea Slobozia, principala contracandidată la promovare, s-a împiedicat la Afumați, iar pentru ca ziua să fie perfectă Rapid trebuia să obțină cele trei puncte de pe terenul ultimei clasate active, ACSM Oltenița.
Fără cinci accidentați, dar și fără Catrici, lăsat la echipa lui Ștefan Grigorie, Rapid a început în stil de mare echipă, iar după numai nouă minute a deschis scorul.
Ionut Voicu a centrat de pe partea dreaptă, un fundaș al gazdelor a respins doar până la Cătălin Hlistei, iar rapidistul ultimelor două jocuri și-a confirmat forma bună cu un șut la colțul lung.
Rapid a continuat să controleze jocul, iar golul secund a picat tot din piciorul lui Hlistei, acesta primind o pasă de la Sefer și punându-i mingea pe tavă lui Marian Vlada, iar golgheterul rapidist nu a iertat din centrul careului, ajungând la 21 de goluri în acest sezon.
Hlistei și-a continuat recitalul după pauză, în minutul 63, când, după o pasă a lui Demici, a șutat imparabil, din afara careului, aproape de vinclu.
În minutul 74, a ieșit la rampă Robinho, cel care a fructificat centrarea lui Cârstocea, după ce inițial mingea trimisă de brazilian a lovit bară, însă atacantul carioca a urmărit balonul și a marcat cel de-al patrulea gol.
Chiar dacă reușita secundă a lui Hlistei a fost superbă, golul meciului i-a aparținut lui Adrian Grigore, șeptarul Rapidului reușind sa spargă gheața în acest sezon cu un șut perfect, din coltul careului, după o pasă primită de la căpitanul Voicu.
În prelungirile partidei, Drăghiceanu a fost faultat în careu, însă Alin Cârstocea i-a dat ocazia lui Iulian Manea să apere o lovitură de la 11 metri, chiar împotriva fostei sale echipe.
Cu o galerie superbă în spate, Rapid a obținut o nouă victorie categorică, 5-0, ceea ce le oferă băieților lui Daniel Pancu și Nicolae Grigore liniștea de a aborda ultimele patru meciuri cu opt puncte avans față de urmăritoare și cu un pas uriaș în Liga 2.
Rapid
Draghia – Voicu (cpt), Iacob, Neacșu, Demici – Cârstocea, Jorza (75′ Babaua) – Sefer, Hlistei (68′ A. Grigore), Goge (61′ Drăghiceanu) – Vlada (46′ Robinho)
VIDEO – Meci integral

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top