Începând cu a prima parte a anului 2019, Stadionul Giulești Valentin Stănescu va intra într-o amplă operațiune de reconstrucție, în cadrul programului de pregătire a arenelor bucureștene pentru Euro 2020.
Rapidiștii vor beneficia de o arenă cotată la patru stele, la cele mai înalte standarde și care va putea găzdui inclusiv meciuri de Liga Campionilor.

ISTORIC

Rapid n-a beneficiat niciodată de o bază materială grozavă. S-a plimbat, ani de-a rândul, prin diferite cartiere ale Bucureştiului, pentru a găsi un loc unde să-şi dispute jocurile oficiale, dar mai ales unde să-şi desfăşoare antrenamentele. Chiar şi după construirea arenei de lângă Podul Grant, giuleştenii au migrat spre „Republicii”, spre fostul „23 August” (actuala «Arenă Naţională») ori chiar spre „Ghencea”!

Cu baza de pregătire s-a stat şi mai rău. A existat, vreme îndelungată, terenul de zgură pe care se află astăzi sala de jocuri sportive, loc pe care s-au antrenat şi seniorii, dar pe care au crescut şi copiii Giuleştiului. Abia după apariţia Bazei ProRapid (pe dispunerea fostului teren Tehnometal), în 1998, s-a rezolvat măcar problema echipei mari, juniorii rămânând totuși să se pregătească în condiții oricum improprii.

ABONAMENTE SI BILETE:

Autobuze: 178
Tramvaie: 11, 41, 44
Metrou: Crangasi