RAPID A PĂRĂSIT CUPA ROMÂNIEI

octombrie 20, 2020

Rapid a fost eliminată încă din primul meci al Cupei României, pierzând în fața unei echipe de Liga 3, Progresul Spartac, cu 3-2, după prelungiri.

Cu o echipă fără cinci jucători, fără antrenor principal pe bancă, dar și cu un singur antrenament efectuat după șase zile de izolare, Rapid a jucat foarte slab, în fața unei formații tinere și ambițioase.

În minutul 12, gazdele au deschis scorul prin Cîrlig, după o greșeală a lui Raul Costin, cel care a pierdut mingea la 30 metri de propria poartă.

Rapid a reușit să revină pe tabelă, în minutul 32, atunci când Alex Dulca, cel mai bun rapidist de pe teren, a punctat după o serie de driblinguri.

Progresul a profitat repede de o nouă eroare în defensiva noastră și a revenit în avantaj, prin Andrei Grigore, în minutul 37, cel care a înscris cu capul, sub bară, fără nicio șansă pentru Tătaru.

La cabine s-a intrat la egalitate, după ce Adrian Bălan a transformat sigur un penalty obținut de același Dulca, cu un minut înainte de pauză.

Dacă prima repriză a fost echilibrată, în partea a doua, Rapid a cedat din punct de vedere fizic, iar gazdele au ratat ocazii uriașe, însă rezultatul a rămas neschimbat, intrându-se în prelungiri.

Când toată lumea se pregătea de lovituri de pedeapsă, în minutul 119, Milea a șutat de la 30 metri, însă deși părea o minge ușoară pentru Tătaru, mingea a sărit în fața portarului nostru și a intrat în poartă, aducând Progresului o calificare istorică, dar meritată, după felul în care a arătat jocul.

Pentru Rapid urmează o pauză de 9 zile, după care va juca restanța cu CS Mioveni, pe 29 octombrie, de la ora 18:30.

RAPID

Tătaru – I. Voicu (cpt.) (83′ M. Leasă), Nastos, Dandea, Goge (83′ B. Manole) – Sefer, R. Costin (34′ Jorza), Fică – Al. Dulca (64′ Țîră), Ad. Bălan, D. Benzar (64′ A. Pop). Antrenor: Adrian Iencsi.

PROGRESUL

A. Voican – V. Alexandrescu, P. Vlad, Parfeon, Lixandru (cpt.) – S. Matei (115′ Dițu), G. Petcu, R. Milea, An. Grigore (115′ Ed. Radu) – Cîrlig (95′ Ohaci), M. Ion (90′ Cazaciuc). Antrenor: Andrei Erimia. 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top