1 IUNIE RAPIDIST

mai 30, 2023

Ziua de 1 iunie va fi sărbătorită pe stadionul Giulești, acolo unde copiii vor fi implicați în diferite activități.

Evenimentul va începe de la ora 10:30, când copiii de la Centrul de Copii și Juniori ai FC Rapid, cei de la Școala de Fotbal Rapid și cei de la Clubul Sportiv Rapid vor participa la diverse ateliere legate de diferite sporturi: atletism, handbal, baschet, judo, karate, popice, haltere si box.

De asemenea, aceștia vor putea participa și la workshopuri venite în completarea activităților sportive: nutriție, comunicare, psihologie si rapidism.

Toți copiii până în 16 ani pot participa între orele 15:00 – 17:00 la un tur al stadionului. Aceștia sunt așteptați în fața intrării de la Presă, de unde vor fi preluați și conduși în interiorul stadionului. În toată această perioadă, cât copiii fac turul stadionului, părinții îi pot aștepta în tribunele de la VIP.

Tot de la ora 10:30, în foaierul stadionului toți copiii se pot înscrie la două turnee de FIFA 23, unul destinat elevilor de gimnaziu, iar altul celor din licee. Încrierile se pot face online sau în ziua de 1 iunie, la stadionul Giulești, între 10:30 și 11:30, la intrarea VIP. Pentru mai multe detalii despre turneele de FIFA 23, CLICK AICI!

Din păcate, ne-am fi dorit un eveniment mult mai extins, însă din cauza restricțillor UEFA gazonul nu poate fi folosit pentru public.

Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!

#RapidUnClubPrietenCuCopiii

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top