ANTONIO SEFER ESTE NOUL JUCĂTOR AL RAPIDULUI

februarie 20, 2019

Rapid încheie seria transferurilor din această iarnă cu un jucător deja consacrat, chiar dacă are doar 18 ani, Antonio Sefer.

Om de bază și „decar” la toate naționalele de juniori ale României, Sefer este una dintre cele mai mari speranțe ale fotbalului nostru, fiind transferat la Rapid de la formația olandeză de prima ligă FC Groningen.

Antonio s-a format la Otelul Galați, unde a jucat chiar și la prima echipă, iar de aici a plecat la Centrul de Excelență Timișoara, din cauza problemelor financiare ale clubului gălățean.

A urmat transferul în Olanda, alături de fundașul Manolache, iar de astăzi este jucătorul Rapidului, pentru următorii patru ani și jumătate.

„Mă bucur foarte mult că am ajuns la Rapid, am vrut de mult să vin aici, am avut o legătură strânsă cu colaboratorii acestui club și vreau să fac istorie aici”, a spus Sefer pentru fcrapid.ro

Sefer este cel de-al zecelea jucător transferat de Rapid în această iarnă, după Cătălin Oanea, Robert Băjan, Cătălin Hlistei, Bogdan Manole, Alin Turbatu, Fabio Trip, Ștefan Pănoiu, Marian Drăghiceanu și Alexandru Catrici.

Antonio Valentin Sefer

  • Data nașterii: 22 aprilie 2000 (Galați)
  • Înalțime: 1.82 m
  • Greutate: 72 kg
  • Poziția: mijlocaș
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top