8 DIN 8! RAPID – MODELU 5-0

februarie 23, 2019

8 din 8!

Rapid nu a avut milă de adversarii din această iarnă, învingând în toate cele opt partide disputate, în care a încasat un singur gol.

În ultimul meci de verificare înainte de startul returului, Rapid s-a deplasat pe stadionul Progresul Spartac, unde a dat piept cu formația de pe locul 7 din seria noastră, Înainte Modelu, echipă pe care a învins-o cu 1-0 în campioant, în meciul de retragere a lui Daniel Pancu.

Fără căpitanul Ionuț Voicu, dar cu 200 de suporteri gălăgioși, ce au înfruntat gerul crunt din Capitală, Rapid a început în atac partida cu Modelu, iar în minutul 14 a deschis scorul, la capătul unei acțiuni finalizate de Cătălin Hlistei, golgheterul din „amicale”, după o centrare a lui Goge.

Golul meciului a fost reușit în minutul 34, atunci când Drăghiceanu a transformat perfect o lovitură liberă, obținută tot de el, de la aproximativ 20 metri, punând mingea în vinclu.

A urmat o perioadă de 6 minute, în care giuleștenii au punctat de trei ori, între minutele 68 și 74.

Mai întâi, Cătălin Hlistei a luat o acțiune pe cont propriu, a plecat de la mijlocul terenului în dribling, încheind cu un gol în dreapta portarului Ștefan Toma, un fost junior al Rapidului.

Apoi a ieșit la rampă Marian Vlada, cel care a oferit două pase excelente de gol, întâi pentru Robinho, cel care a arătat că lipsa cantonamentului nu l-a afectat foarte mult, având poftă de joc, pentru ca, în minutul 74, ultima achiziție a Rapidului, Antonio Sefer, să încrie cu capul, primul gol în tricoul alb-vișiniu, chiar la debut. VIDEO, toate golurile! 

O victorie de moral, pe „sinteticul” unde Rapid va juca prima etapă din retur, la finalul săptămânii viitoare, cu Progresul Spartac.

RAPID

Drăghia (46′ Ciuculescu) – Băjan, A. Iacob (72′ Neacșu), B. Manole, Oanea (75′ Demici) – Cârstocea (72′ Duriță), Jorza – Hlistei (72′ A. Grigore), Drăghiceanu (62′ Robinho), Goge (62′ Sefer) – Matulevicius (46′ Vlada).

Rezultatele Rapidului în meciurile amicale:

  • 3-0, vs FC Carmen (L4)
  • 3-0, vs CSM Oltenița (L3)
  • 2-0, vs FC Chindia (L2)
  • 2-1, vs Zvezda Perm (Rusia – L3)
  • 4-0, vs Kairat Almaty 2 (Kazahstan – L1)
  • 3-0, vs Vatanspor (Germania – L6)
  • 1-0, vs Antalyaspor (Turcia – L1)
  • 5-0, vs Înainte Modelu (L3)

 

 

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top