RAPID ȘI-A PREZENTAT ACHIZIȚIILE ȘI NOUL ECHIPAMENT

iulie 21, 2019

Rapid și-a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, noile achiziții, dar și sponsorul tehnic ce va „îmbraca” clubul în noul sezon, Macron.

Cei zece jucători ce au participat la evenimentul desfășurat la Hotelul Crystal Palace au fost Matias Roskopf (cel ce va îmbraca tricoul cu numărul 9), Facundo Mallo (26), Rareș Lazăr (8), Alex Achiriloaie (1), Alex Dulca (97), Brighton Labeau (14), George Tudoran (70), Gabriel Dodoi (27), Sandro Djuric (20) și Enrichi Finica (15).

Alături de aceștia, președintele Ovidiu Burcă și antrenorul Daniel Pancu au vorbit despre planurile clubului în noul sezon.

„Vreau să le mulțumesc jucătorilor nou-veniți, pentru că au ales să vină alături de noi. Sunt ferm convins că am făcut o selecție bună. Legat de condiții, de tot ce ține de noi, de ambientul din jurul vostru, vrem să vă fie gândul doar la fotbal, iar din partea voastră cerem ultima resursă de energie pentru fiecare meci. Va fi un an extrem de frumos, sunt foarte multe echipe aflate în lupta pentru promovare, dar obiectivul nostru e unul foarte clar: trebuie să promovăm în Liga 1! Acolo îi este locul Rapidului.

Noile transferuri trebuie să știe că Rapidul este un club greu, complicat, însă v-am adus aici să fiți niște profesioniști adevărați, iar dacă veți face lucrul ăsta veți avea foarte multe satisfacții și bucurii alături de minunații noștri suporteri.

Sunt bucuros să vă anunț că începând din acest an avem un nou sponsor tehnic, o firmă foarte cunoscută în fotbalul internațional, îmbracă echipe de foarte mare tradiție, suntem mândri că am semnat acest parteneriat. Am considerat că avem o filosofie comună cu Macron, sloganul lor fiind #WorkHardPlayHarder”, a spus Ovidiu Burcă.

„Am adus mulți jucători noi, cel mai în vârstă este Sandro Djuric, 25 de ani, ceea ce înseamnă că pe lângă valoarea lor, am adus jucători tineri ce ne vor ajuta pe viitor, pentru că fotbalul propus de mine e bazat pe tinerețe, elan, energie multă, spirit ofensiv, lucru fără de care nu se poate în fotbalul modern, și mai ales la un club cum este Rapid.

Sper să rămână mult timp la Rapid, să aibă parte de rezultate, de o creștere a valorii individuale și colective.

Mă declar mulțumit, pentru că pe lângă Voicu, Drăghia, Iacob, Cârstocea, chiar și Hlistei, plus Goge și Vlada, care sunt alături de noi de la începutul acestui proiect, avem foarte mulți jucători tineri, ce își doresc foarte mult să se afirme, să devină nume cunoscute în fotbalul românesc.

Sperăm să avem parte de promovare, ăsta este obiectivul nostru, clar, altul nu puteam să avem la Rapid”, a declarat „Pancone”.

Conferința de presă integrală o puteți vedea pe canalul oficial de YouTube al clubului 🔴 www.youtube.com/watch?v=fuClaIZ6ga0

#LegendaContinua #Impreuna #SpreLiga1

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top