VICTORIE MARE LA MIOVENI, 5-1

noiembrie 14, 2019

După patru meciuri fără victorie, Rapid s-a dezlănțuit la Mioveni, învingând liderul ligii secunde, cu 5-1 (2-1), în etapa a XVII-a din Liga 2.

Daniel Pancu a primit patru vești bune, după remiza cu U Cluj, Drăghiceanu, Mallo, Sefer și Goge fiind apți pentru deplasarea de la Mioveni.

Cu decarul pe bancă, dar cu ceilalți trei titulari, Rapid a început în forță, cu Sefer trecând pe lângă gol chiar la prima fază, când a trimis cu capul pe lângă poartă.

Cei doi jucători suspendați la partida de duminică au creat primul gol. Mallo a trimis o pasă lungă, Antonio Sefer a preluat, a pătruns spre poartă și a finalizat cu un șut excelent, din marginea careului.

Gazdele au revenit în joc și au egalat în minutul 27, când o pasă lungă a fostului rapidist Raul Costin a ajuns la Simon Măzărache, care a finalizat pe sub Tătaru.

Mioveni a avut o șansă bună, prin Herghelegiu, imediat după gol, însă din acel moment Rapid a pus stăpânire totală pe joc.

În minutul 39, după un corner, mingea a ajuns la Goge, care a șutat puternic din marginea careului, portarul Sima a scăpat balonul în față, iar Facundo Mallo a „înțepat-o” și a adus Rapidul din nou în avantaj.

La pauză, antrenorul Mioveniului a schimbat portarul, însă nu a reușit să oprească atacul Rapidului, iar în minutul 58, Lucian Goge a înscris golul meciului , cu călcăiul, după o serie de driblinguri ale lui Sefer, pe partea dreaptă.

În minutul 75, același Sefer scapă din nou pe dreapta, scoate mingea în centrul careului, de unde Cătălin Hlistei înscrie pentru a doua etapă consecutivă, după reușita din partida cu U Cluj.

Cătălin Hlistei își încheie seara foarte bună cu o pasă de gol, pentru Brighton Labeau, în prelungiri, francezul reușind să înscrie pentru prima dată pentru Rapid.

O victorie frumoasă, cu 5-1, după un joc foarte bun, ce urcă Rapidul pe locul șase, însă o menține în grupul fruntaș, fiind la șase puncte de primul loc, ocupat de UTA.

Rapid va juca în etapa viitoare pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 12:00, împotriva ultimei clasate, Pandurii Târgu Jiu.

RAPID

Tătaru – I. Voicu (cpt.), Bonnin, Mallo, Goge (81′ G. Creţu) – Jorza, R. Lazăr – Sefer, Djuric (67′ Drăghiceanu), Hlistei – Roskopf (72′ Labeau).

Antrenor: Daniel Pancu. Rezerve neutilizate: Achirilaoei – Băjan, Iacob, Pănoiu. 

MIOVENI

Sima (46′ F. Croitoru) – Rob. Ghiţă, Beţa, Celea, Burnea (cpt.) – R. Costin (76′ Massaro), M. Şerban – Coşereanu, Hergheligiu, Măzărache – V. Balint (62′ Anghelina). 

Antrenor: Marius Stoica. Rezerve neutilizate: Rădescu, Ișfan, C. Alexe, Albăstroiu.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top