RAPID – TURRIS 1-1

septembrie 19, 2020

Rapid a ratat în prelungirile partidei de la Buftea prima victorie în fața lui Turris Turnu Măgurele, oaspeții egalând în minutul 93.

Cu același prim unsprezece ca și în primele trei partide, Rapid a început hotărâtă partida, iar în minutul 7, Drăghiceanu a pătruns în careu, Cioinac l-a faultat, însă arbitrul Rusandu nu a acordat penalty.

Băieții lui Adrian Iencsi au fost la cârma primei reprize, însă pe contraatac teleormănenii puteau deschide scorul, Drăghia intervenind excelent la șutul lui Voinea.

Până la pauză, Cătălin Hlistei a mai avut o șansă de gol, însă șutul său din afara careului a trecut pe lângă poartă, astfel că scorul primei reprize a fost egal, 0-0.

La cinci minute de la reluare, Hlistei a făcut un un-doi cu Sefer, iar golgheterul echipei a deschis scorul cu un șut din 7-8 metri, învingându-l pe David Duțu, fost junior al Rapidului.

Antrenorul Rapidului a mutat în atac, introducându-l în teren pe Alexandru Pop, în locul lui Cătălin Țîră, iar acesta a scăpat singur spre poarta lui Duțu, fiind faultat din postura de ultim apărător de către Pîrvulescu. Rusandu nu a ezitat și l-a eliminat pe fundașul Turrisului, oaspeții rămânând în inferioritate numerică în ultimele 20 de minute.

Rapid a încercat să conserve rezultatul, însă în minutul trei de prelungire, Blănaru a centrat din dreapta, iar moldoveanul Ilie Damașcan a reluat în plasa lui Drăghia, egalând inextremis.

Astfel, Rapid nu reușește să învingă Turris nici în cel de-al cincilea meci direct, ultimele trei partide încheindu-se la egalitate.

Giuleștenii rămân lideri după patru etape, având 10 puncte, singura echipă ce o poate egala fiind FC U Craiova, care va juca mâine la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii.

RAPID

Drăghia – Voicu, B. Manole, R. Crișan, Goge – Sefer (81′ Fică), R. Lazăr, Pănoiu (68′ R. Ilie) – Drăghiceanu (68′ R. Costin), Țîră (57′ Al. Pop), Hlistei (81′ D. Benzar). Antrenor: Adrian Iencsi.

TURRIS

Duțu – Buleică, Pîrvulescu, Sălcianu, F. Mitrea – A. Sima (56′ Ad. Niță), Cioinac (81′ Damașcan), S. Pană (cpt.), L. Mihai (72′ Țegle) – Ad. Voicu, A. Voinea (81′ Blănaru). Antrenor: Erik Lincar. 

Rezultatele etapei a IV-a:

  • Concordia Chiajna – CS Pandurii 4-0
  • CS Mioveni – Metaloglobus 0-1
  • Farul Constanța – Gloria Buzău 2-2
  • CSM Reșița – ASU Poli Timișoara 0-0
  • Ripensia Timișoara – Aerostar Bacău 2-0
  • CSM Slatina – Comuna Recea 2-0
  • Viitorul Tg. Jiu – U Craiova (mâine, ora 12:30)
  • Csikszereda – Petrolul Ploiești (luni, ora 18:00)
  • Universitatea Cluj – Unirea Slobozia (marți, ora 19:00)

Clasament:

  1. RAPID – 10p (4m)
  2. Concordia – 8p (4m)
  3. Poli Timișoara – 8p (4m)
  4. U Craiova – 7p (3m)
  5. Farul Constanța – 7p (4m)
  6. Petrolul – 6p (3m)
Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top