Centrokinetic

Centrokinetic

partener oficial de servicii medicale

Draga, Rapidistule!

Partenerul la nevoie se cunoaște, iar când ești accidentat ai cea mai mare nevoie. Jucătorii noștri au nevoie de ajutorul unei echipe de profesioniști pentru a-i readuce în iarbă cât mai repede.

Centrokinetic reprezintă un sistem medical dedicat afecțiunilor osteo-articulare, din București, cu o echipă de peste 60 de medici și terapeuți specializați în afecțiuni ortopedice și neurologice, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

În prezent, Centrokinetic dispune de două sedii, situate în zona Floreasca, aproape de granița dintre sector 1 și sector 2, ce se întind pe o suprafață de peste 1.000 de mp. Dacă vrei să vezi cum e amenajat, pornește în turul virtual.

Echipa medicală este formată din medici ortopezi, neurologi, de recuperare, de imagistică, reumatologi și psihologi.

În sistemul nostru medical pacienții pot efectua și investigațiile necesare unui diagnostic corect: ecografie musculo-scheletala, RMN osteo-articular, electroencefalogramă, electromiografie, analize posturale și plantare.

Echipa de kinetoterapie este formată din terapeuți specializați în traumatologie sportivă, recuperarea afecțiunilor coloanei vertebrale și recuperarea pediatrică, Centrokinetic având departamente dedicate fiecărei afecțiuni.

Centrokinetic dispune și de o echipa experimentată de fizioterapie, terapeuții fiind supraspecializati în terapia TECAR, Dynamic Tape, Kinesiotaping, flossing band, terapie manuală, elongații vertebrale, și masaj terapeutic.

Noi sperăm să nu ai nevoie de serviciile nici unei clinici. Dar, dacă ai nevoie de ajutor prima noastră recomandare este clinica Centrokinetic pentru:

  • problemă cu coloana vertebrală și cauți un centru de fizioterapie și kinetoterapie în care să te recuperezi;
  • vrei să mergi la o prima ședința de kinetoterapie într-o clinică de recuperare medicală și ortopedie de top din București;
  • ai nevoie de un fizioterapeut bun și de un kinetoterapeut de încredere;
  • vrei să îți rezolvi problemele de mobilitate printr-un program personalizat la o clinică de fizioterapie și kinetoterapie din București;
  • ești sportiv și ai nevoie de susținere în antrenament și recuperare prin fiziokinetoterapie.
  • ai nevoie de investigații pentru a obține un diagnostic corect.

Ne place la Centrokinetic pentru că este un centru de recuperare medicală care urmărește să obțină rezultatul optim pentru fiecare pacient în parte. Medicii și terapeuții oferă servicii complete de diagnosticare și tratament în afecțiunile neuro-ortopedice, inclusiv proceduri de kinetoterapie, fizioterapie, hidroterapie. Află cum te pot ajuta explorând site-ul și fă-ți o programare la consultație la clinică din București, sediul Eliade Tower, sectorul 2.

Dacă ești în căutarea unei clinici de ortopedie, neurologie sau recuperare medicală, atunci Centrokinetic este locul unde găsești răspunsul potrivit la toate întrebările tale. Află noutățile despre Centrokinetic urmărind conturile de Facebook și YouTube ale clinicii Centrokinetic.

POȚI FACE AICI PROGRAMARE pentru o consultație sau o evaluare, daca ai nevoie de ajutor.Link site: https://centrokinetic.ro
Scroll to Top