FIFA23 | DERBY ȘI LA FIFA23

aprilie 22, 2023

Duminică este derby și la FIFA23!

Meciul FC Rapid vs. FCSB se va disputa și pe PlayStation 5, acolo unde vom avea parte de un meci demonstrativ de FIFA23 2v2 (co-op) între reprezentanții celor două echipe.

De la ora 19:15, Alexandru “Alexy” Moisii și Daniel “Dancos” Constantinescu se vor duela cu jucătorii celor de la FCSB, Emil Constantinescu și Alexandru “Andu” Rădulescu, direct pe Superbet Arena, în cadrul studioului Rapid TV. Vom avea parte de un singur meci în modul 95 overall rating cu cele două formații selectate în cel mai popular simulator de fotbal.

Nu este prima dată când cele două echipe de fotbal se duelează pe “terenul virtual”. În vara anului trecut, în preambulul primului derby disputat în Giulești, Antonio Farcaș a câștigat cu scorul de 5-1 împotriva lui Emil, reprezentantul celor de la FCSB, iar în această primăvară, în cadrul competiției “Show Match” organizată de către Rapid eSports, Alexy a reușit să-l învingă pe același Emil cu un scor general de 8-3 (5-0, 3-3) în modul Ultimate Team.

Meciul se va transmite în direct pe ecranele din interiorul stadionului, dar și pe conturile de Facebook și YouTube ale FC Rapid 1923, în deschiderea emisiunii “Zi de meci”, moderată de către Andi Amironoaiei.

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top