„BOSS-UL” VA JUCA ÎN PRIMA LIGĂ DIN TURCIA

septembrie 9, 2023

Junior Morais, fundașul brazilian care a îmbrăcat tricoul Rapidului de mai bine de doi ani, s-a transferat în prima ligă turcă, la Gaziantepspor, acolo unde a mai jucat între 2019 și 2021.

În vârstă de 37 de ani, „boss-ul” a venit în la Rapid în vara lui 2021, când giuleștenii au promovat în prima ligă, chiar de la formația din Gaziantep.

„Inima mea rămâne aici, rămâne rapidistă, și mă voi întoarce”, a spus Junior la plecare.

Morais a jucat pentru Rapid în 73 de meciuri, reușind 4 goluri și 3 pase decisive.

Brazilianul semnase un contract nou cu Rapid în urmă cu câteva luni, până în vara anului viitor. În actuala stagiune, el a evoluat o singură repriză, în deplasarea de la Voluntari, când a fost înlocuit la pauză de către Onea.

În cele puțin mai bine de două sezoane, fundașul brazilian a devenit unul dintre cei mai iubiți jucători din lot, atât printre colegi, cât și printre suporteri, datorită caracterului dezinvolt.

De-a lungul carierei, Junior a mai jucat la Sao Cristovao, Fremunde, FCSB și Astra Giurgiu, cu ultimii cucerind un titlu de campion, o Cupă a României și două Supercupe ale României.

Gaziantepspor, fosta și noua echipă a lui „Juni”, ocupă ultima poziție în Superliga turcă, fiind antrenată, începând din această săptămână, de Marius Șumudică, și el revenit la formația la care mai joacă un român, Alexandru Maxim.

CARIERĂ @ RAPID
  • 2023/2024: Rapid (1-0)
  • 2022/2023: Rapid (37-2)
  • 2021/2022: Rapid (35-2)

Mult succes, Boss, și îți mulțumim pentru toate momentele frumoase! 🙏🇱🇻

Distribuie:
Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

#împreunăspre100

Ultimele știri

Scroll to Top